Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Πληρώνονται σήμερα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι επιλαχόντες Νέοι Αγρότες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι έχει ολοκληρωθεί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η διαδικασία έκδοσης των αποφάσεων έγκρισης πίστωσης για την πληρωμή όλων των επιλαχόντων Νέων Αγροτών, σύμφωνα με την δέσμευση του πρωθυπουργού στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και οι καταστάσεις των δικαιούχων επιλαχόντων αγροτών έχουν ήδη αποσταλεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ προς πληρωμή.

Ως εκ τούτου σήμερα 31/8/2018 τις απογευματινές ώρες θα γίνει από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή με την πίστωση του λογαριασμού των Δικαιούχων Νέων Αγροτών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Εσείς ως τι βγάλατε ανακοίνωση κυρία Τζάκρη μήπως για ψάρεμα ψήφων και μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυρια τσακρη απο των ελγα καμια ανακοινωση τπτ εεεε για σημερα λεγατε πληρωμες παλι δουλεμα μας ριξαται εσης τι δουλεμα θα φατε στης καλπες δεν ξερω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την στρεμματική ενίσχυση στα ροδάκινα για το 2017 δε λες τίποτα ντορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στρεμματικη ενισχυση λογω εμπαργκο!30% υπολοιπα αποζημειωσεων που απο τον ιουνιο μας πατε απο μηνα σε μηνα! ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2018. αποζημειωσεις του ιουνιου του 2018 που θα πανε παλι για μαρτιο και σεπτεμβρη 2019 και κανεις δεν ενδιαφερεται για το πως περναμε το χειμωνα! ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ? ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΙΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειστε για τα μπαζα οι προηγουμενοι τους πληρωσανε κανονικους και επιλαχοντες ολους μαζι και σε τρεις μηνες και σεις 2 χρονια μας ταλαιπωρείται .ουτε ενα ευρω δεν μπηκε μας κουρασατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα δεις Ντορα μου πως θα πληρωνει ο λαος τα " ψευτικα τα λογια τα μεγαλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.