Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα Ομάδα δραστήριων πολιτών στη Σκύδρα


"Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο"...έλεγε ο Ινδός στοχαστής και επαναστάτης Μαχάτμα Γκάντι.

Αυτή η αλλαγή θέλουμε να γίνουμε όλοι εμείς πού δημιουργήσαμε την ομάδα ΣΚΥ-ΔΡΑσις.Η ιδέα και το μεράκι μας έχουν αφορμή το πρασίνισμα της πόλης μας,της Σκύδρας,από άκρη σε άκρη.Δέντρα και πράσινο παντού λοιπόν,ώστε σε λίγα χρόνια να απολαμβάνουμε ένα όμορφο και υγιές αστικό τοπίο.Δεν θέλουμε να μείνουμε όμως μόνο εκεί.Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε με δράσεις σε κάθε τομέα που θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής όλων μας και την αισθητική της πόλης που θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές.

Η ομάδα μας σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τις εργασίες και τον ρόλο των υπηρεσιών του Δήμου μας. Στόχος είναι να λειτουργούμε ως συμπλήρωμα αυτών.Επίσης δεν είμαστε Πολιτικό Κόμμα ή Δημοτική Παράταξη και ούτε φιλοδοξούμε να γίνουμε.Η ΣΚΥ-ΔΡΑσις είναι μια θεσμοθετημένη ομάδα-φορέας με δομημένη ιεραρχία. Δεν θα βρείτε σε εμάς καταστατικά, προέδρους, αρχηγούς κ.λ.π. Για τις ανάγκες διαχείρισης και μόνο θα υπάρχει μία ολιγομελής συντονιστική ομάδα.Δεν επιθυμούμε να οικειοποιηθεί κανένας αυτή την έκφραση μας.

Μεγάλο ρόλο στην επιτυχία των στόχων μας παίζει η βοήθεια χορηγών καθώς είναι η κυριότερη πηγή προμήθειας σε εξοπλισμό και μέσα δράσεων.

Σε αυτήν μας την προσπάθεια ζητάμε την συμμετοχή όλων σας! Είτε ως απλοί πολίτες, είτε με τις γνώσεις της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, είστε όλοι πολύτιμοι.


Ελάτε να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας!



Facebook: ΣΚΥ-ΔΡΑσις
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. μπράβο ρε μάγκες μακάρι να γίνουν όπως τα λέτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο!Επιτέλους να σηκωθούμε από τους καναπέδες.Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι η Σκύδρα δεν έχει ούτε μια σκιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακάρι ρε παιδιά ,μου ακούγεται πολύ καλό για να βγει αληθινό .αν είναι ετσι όπως τα σκέφτονται είμαι και εγώ εδώ όταν έρθει η ώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.