Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Σκύδρας για τους πυρόπληκτους της Αττικής


Ο Δήμος Σκύδρας στο πλαίσιο της κοινωνικής – φιλανθρωπικής του δράσης διοργανώνει ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας της Αττικής που επλήγησαν από τον πύρινο όλεθρο του προηγούμενου μήνα.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, από τις 09:00΄το πρωί έως το μεσημέρι στις 13:00΄.

Η αιμοδοσία θα διενεργηθεί από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας.

Αρμόδιοι για πληροφορίες είναι ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σκύδρας Μιχάλης Μέγας, τηλ.:6980414242 και η αρμόδια προϊσταμένη της υπηρεσίας Χαρούλα Γραμματοπούλου, τηλ.:2381351876.

Καλούμε και παρακαλούμε, όσους μπορούν ν΄ανταποκριθούν στην παρούσα πρόσκληση και να προσφέρουν αίμα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τ΄αλληλέγγυα αισθήματα κι αντανακλαστικά της κοινωνίας μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.