Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας και εξοπλισμού σε σχολεία της Πέλλας


Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας και εξοπλισμού στο 4/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου, στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πέλλας και στο 11ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών

Συνεργασία είχε σήμερα η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.) κ. Ιωάννη Χαρωνίτη για την προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας και εξοπλισμού στο 4/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου και την προμήθεια εξοπλισμού στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πέλλας και στο 11ο νηπιαγωγείο Γιαννιτσών ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Τζάκρη κατέθεσε στην ΚΤΥΠ. Α.Ε. το αίτημα του Δήμου Αλμωπίας για την προμήθεια από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. μιας προκατασκευασμένης αίθουσας στο 4/θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου προκειμένου να λειτουργήσει ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων από τις αρχές της νέας σχολικής χρονιάς Η ύπαρξη ενός τέτοιου χώρου κρίνεται αναγκαία για το μάθημα της πληροφορικής, καθώς και για τη στέγαση και την καλύτερη οργάνωση της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα προβολών και για το μάθημα της ενισχυτικής διδασκαλίας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος δεσμεύθηκε για την παράδοση της προκατασκευασμένης αίθουσας στο Δημοτικό Σχολείου Αρχαγγέλου από τις 3-9-2018 και ο Δήμος Αλμωπίας επωμίστηκε το μεταφορικό κόστος για τη μεταφορά της αίθουσας στον Αρχάγγελο.

Η κ. Τζάκρη κατά την συνάντηση προώθησε ακόμη προς την ΚΤΥΠ Α.Ε. το αίτημα του Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου για την προμήθεια εξοπλισμού, όπως αρχειοθηκών, βιβλιοθηκών, γραφείων Η-Υ, γραφείων δ/νσης, γραφείων διδασκαλίας, καθισμάτων κ.λπ.

Επίσης η κ. Τζάκρη προώθησε τα αιτήματα του 11ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών και του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πέλλας για την προμήθεια εξοπλισμού (καρέκλες, θρανία, ηλεκτρονικών υπολογιστών, βιβλιοθηκών, αρχειοθηκών κ.α.).

Τα αιτήματα προμήθειας εξοπλισμού στα παραπάνω σχολεία θα ικανοποιηθούν από την ΚΤΥΠ Α.Ε., σύμφωνα με τη δέσμευση του διευθύνοντα συμβούλου ως το τέλος του Σεπτέμβρη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΑΦΟΥ 3ΘΕΣΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΥΟ ΤΑΞΕΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΕ 25 ΠΑΙΔΙΑ EXTRA ΑΙΘΟΥΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκείνα τα ποδήλατα επί ΠΑΣΟΚ που έδωσε η τζακρη για τον αρχάγγελο με λεφτά δικά μας τι έγιναν θυμάται κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά δεν πειράζει δεν θα χρειαστούμε αλλά πράγματα έτσι και αλλιώς τα ελληνόπουλα σε λιγο δεν θα υπάρχουν ,τα εχουν εξαφάνιση οι κυριοι κυβερνώντες ας τα δώσουν στους λαθρες έτσι και αλλιώς οι λεγομελεγ ΜΚΟ θα τους βοηθησουν να ριζώσουν καλά σε αυτόν τον τοπο,αυτά να βλέπετε κυρία Τζάκρη και οι άλλοι που πουλάνε κάθε μέρα πίστη πατρίδα οικογενεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε? Με 25-30 παιδιά 4θεσιο κ εμεις με 24 παλευουμε να το κρατησουμε 2θεσιο. Τι μέσον παίχτηκε εκεί Κ το είχαν τόσο καιρό έτσι. Για να κατεβαίνουν σιγά σιγά οι δάσκαλοι προς τα κατω που τους χρειαζόμαστε. Αν είναι άξιοι στη δουλειά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.