Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε πολύ καλό κλίμα οι πρώτες προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της Αναγέννησης Γιαννιτσών (φωτο)


Με πολύ όρεξη και έντονους ρυθμούς ξεκίνησε τις προπονήσεις η Ακαδημία της Αναγέννησης Γιαννιτσών που πλαισιώνεται και από αρκετούς ταλαντούχους καινούριους παίκτες που ήρθαν στην «οικογένεια» της Αναγέννησης αυτές τις ημέρες.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα κίνητρα των παιδιών που έρχονται στην ομάδα είναι σημαντικά καθώς κάθε χρόνο ο σύλλογος πρωτοστατεί στο Πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, όπου τερματίζει στην πρώτη τριάδα των καλύτερων Ακαδημιών του νομού μας.

Σπουδαία σημασία έχει το γεγονός ότι σε πάρα πολλές ομάδες ανδρών του νομού μας υπάρχουν νέα παιδιά που χτίστηκαν και ανδρώθηκαν στην Ακαδημία της Αναγέννησης και συνεχίζουν να διακρίνονται στο ποδόσφαιρο, σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Πρόσφατα παραδείγματα αποτελούν οι ταλαντούχοι Γιάννης Γαλούπης στην Κ 20 Ολυμπιακού Πειραιώς και στην Εθνική νέων, όπως εξίσου και ο Ανδρέας Χαραβιτίδης στην Γ’ Εθνική (Εδεσσαικός) και στην Εθνική Νέων.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αυτό το υλικό που έχει η ομάδα είναι πολύ καλό,σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ --ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.