Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Αναπτυξιακής Πέλλας (ΑΝ.ΠΕ.)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.)» σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της

Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.)» και με την υπ. αριθμ. 290/03.07.2018 απόφαση του Δ.Σ. καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 29 Αυγούστου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Έδεσσας για να λάβουν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ο: Υποβολή και Έγκριση του Ισολογισμού της 28ης εταιρικής χρήσης (01.01.2017 έως 31.12.2017), με τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

ΘΕΜΑ 2ο: Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2017.

ΘΕΜΑ 3ο: Εκλογή ελεγκτών για την χρήση 2018 (01.01.2018 έως 31.12.2018) και καθορισμός αμοιβής των.

ΘΕΜΑ 4ο: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

ΘΕΜΑ 5ο: Διάφορα θέματα για τα οποία μπορούν να συζητηθούν ή να ληφθούν αποφάσεις έγκυρα.

Οι μέτοχοι που θα συμμετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Μέχρι την ίδια ημερομηνία πρέπει να δοθούν στην εταιρεία αποδεικτικά κατάθεσης των μετοχών καθώς και τα πληρεξούσια ή εξουσιοδοτήσεις των αντιπροσώπων των μετόχων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 05 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα σύμφωνα με τα άρθρα 24 και 25 του καταστατικού της «Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.)»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΤΣΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…