Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες σε τροχαία δυστυχήματα στη Χαλκιδική


Σήμερα (5 Αυγούστου 2018) και ώρα 03.50 περίπου στο 15ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – Σιθωνίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος με συνεπιβάτη 27χρονη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση κολώνας φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 27χρονης και τον τραυματισμό του 28χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολύγυρου. 


Σε άλλο τροχαίο ατύχημα επίσης σήμερα (5 Αυγούστου 2018) και ώρα 00.20 περίπου στο 34ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – Σιθωνίας, συγκρούστηκαν μετωπικά δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 51χρονου οδηγού του ενός οχήματος και τον τραυματισμό του 23χρονου οδηγού και της 23χρονης συνεπιβάτιδας του δεύτερου οχήματος. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο 51χρονος κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καλό παράδεισο κουράγιο και δύναμη να δίνει ο Θεός στις οικογένειες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.