Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολίτης Έδεσσας: Συμπολίτες μας πέφτουν θύματα επιθέσεων σε βαθμό τραυματισμού από αδέσποτα ζώα


Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Εφημερίδας μας λάβαμε το παρακάτω κείμενο - καταγγελία το οποίο και δημοσιεύουμε:

Διαπιστωθέν πρόβλημα στην Έδεσσα με άμεσες και πολλαπλές σοβαρές συνέπειες

Όπως πολλές φορές έχει συμβεί στο κοντινό παρελθόν, συμπολίτες μας πέφτουν θύματα επιθέσεων σε βαθμό τραυματισμού από αδέσποτα ζώα και συγκεκριμένα σκυλιά. Σύμφωνα με το Σχέδιο Νόμου «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό» Άρθρο 9 Παρ.1 "Οι Δήμοι υποχρεούνται να μεριμνούν για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς" : http://www.opengov.gr/ypaat/?p=128

Δεν αναζητώ ούτε επιρρίπτω ευθύνες όμως προειδοποιώ και προτάσσω με την ιδιότητα του πολίτη. Καλύτερα προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν. Θα ήταν κρίμα να αναλάβουν την όποια μη επιστημονικά και νομικά αποδεκτή δράση, οι ίδιοι οι πολίτες για να προστατέψουν τους εαυτούς τους,  με άγνωστες συνέπειες και για τα ζώα αλλά και για τους ίδιους, όταν υπάρχουν ή θα έπρεπε να υπάρχουν και να λειτουργούν, τα αρμόδια τμήματα. Θα ήταν λάθος να περιμένουμε να θρηνήσουμε ακόμα ακόμα και κάποιο θύμα πριν λάβουμε μέτρα για τα αξιαγάπητα αυτά ζώα που όμως λόγο της αγελαίας τους κατάστασης έχουν εξαγριωθεί με όλα τα φυσικά τους ένστικτα στο ναδίρ. Είναι κρίμα τότε, που θα είναι πλέον πολύ αργά, να διαπομπευθεί ο ιστορικός μας Δήμος στα κανάλια για αδιαφορία ή ακόμα και παραμέληση καθήκοντος, να επέμβουν εισαγγελείς αναζητώντας τις ευθύνες για ένα πρόβλημα που μπορεί και πρέπει ο Δήμος να το διαχειριστεί πολύ εύκολα και τέλος να πληγεί ο Τουρισμός μας και να στιγματιστεί η Έδεσσα σαν μια πόλη που δεν μπορείς να επισκεφτείς. Δεν είναι ακραίο αφού στην εποχή της πληροφορίας μια απλή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει τεράστια ζημιά.


Η πρόταση μου είναι πως τουλάχιστον τα ζώα που κάνουν αποδεδειγμένα επιθέσεις, εάν δεν δύναται να συμβεί με όλα, θα πρέπει να απομακρύνονται από τους ανθρώπους σύμφωνα με την νομοθεσία, και για την ασφάλεια των ανθρώπων αλλά και των ίδιων των ζώων.

Παρακαλώ για τις δικές σας πολύτιμες ενέργειες.

Σας ευχαριστώ.
Κούκος Δημήτριος
Πολίτης Έδεσσας

Υ.Γ. Τα σχολεία ξεκινούν και έχει καταγραφεί επίθεση με τραυματισμό έξω από δημοτικό σχολείο της Έδεσσας.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Περιφερειάρχης ΠΚΜ
 Α.Τζιτζικώστας

Αντιπεριφερειάρχης ΠΚΜ
Αδραμιτιανός Βασίλειος Εισηγητής
Μπιρόζη Αναστασία Εισηγήτρια

Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης ΠΚΜ
Χατζηβρέττας Δημήτριος

Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ΠΚΜ
Γιουτίκας Κωνσταντίνος

Δήμαρχος Έδεσσας
Γιάννου Δημήτριος

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Πέλλας
Τσιαντάκης Τρύφων

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Πολύ όμορφα και σωστά όλα στο κείμενο, όμως ακόμα δεν καταλάβατε ότι ένας δήμαρχος που διοικεί με ευχές Σεβασμιότατου , προσευχές και με like στο fb, και γενικά δεν μπορεί να μοιράσει σε δυο γαϊδούρια άχυρο, θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα. Όχι φυσικά το αντίθετο μάλιστα, του αρέσει αυτή η κατάσταση γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει ότι έγινε δήμαρχος. Σε καμιά περίπτωση δεν φταίνε τα σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
      ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;
      ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΓΑΙΤΙ;
      ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
      ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟ, ΣΤΥΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ΜΑ ΓΙΑΤΙ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΟΜΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.
      ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ.
      ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΜΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
      ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

      Διαγραφή
    2. Για να το γράφω το πιστεύω, όπως επίσης ότι πολλές πόλεις δεν έχουν πρόβλημα με τα αδέσποτα, ο συγκεκριμένος δήμαρχος δημιουργεί προβλήματα σε όλα τα θέματα για να τα λύνει αργότερα ως ήρωας του 21. Το να σκοτώσεις τον σκύλο είναι εγκληματικό, είναι το ίδιο σαν να σκοτώνεις άνθρωπο προσωπικά για μένα. Συμφωνώ μαζί σου για τον ρατσισμό σε βάρος του ανθρώπου από άνθρωπο φυσικά και όχι από σκύλο.

      Διαγραφή
  2. Άρθρο 9 Περισυλλογή και διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς
    Παράγραφος 4..........Αν διαπιστωθεί ότι είναι επικίνδυνα ζώα συντροφιάς ή ότι πάσχουν από ανίατη ασθένεια ή ότι είναι πλήρως ανίκανα να αυτοσυντηρηθούν λόγω γήρατος ή ανα− πηρίας και η διατήρησή τους στη ζωή είναι πρόδηλα αντίθετη με τους κανόνες ευζωίας τους και αρνηθούν τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής να αναλάβουν τη φροντίδα, εποπτεία και τη διαδικασία υιοθεσίας τους, υποβάλλονται σε ευθανασία.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΤΡΥΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ;
    ΜΕ ΠΡΟΡΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑ.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΑΡΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.

    ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ Η΄ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάποιοι σφυριζουν αδιαφορα, αισχος ειναι η Εδεσσα με τα σκυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.
      ΟΠΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ.
      ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, 2-3 ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΙΘΕΝΕΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
      ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΞΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΕΛΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
      ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΦΙΛΟΖΩΟ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.
      ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, 1-2 ΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ.
      ΣΤΗΝ ¨¨ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ¨¨ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΟΜΠΛΟΚΟ.
      ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΜΑΡΕΚΑ, LIDL ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΣΚΥΛΟΠΟΛΗ Ή ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ

      Διαγραφή
  4. Πολύ καλό κείμενο χωρίς ακρότητες και το λέει ένας φιλόζωος .όντος το κακο παραγίνε και όλο αυτό είναι εις βάρος των ίδιων των ζώων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητοι φιλοι, για οσους ενδιαφερονται, οταν απεκτεισα τη Ρουντη μου, δεν ηξερα σχεδον τιποτα. Ηταν 2 μηνων τοτε. Τωρα πια ειναι 2,5 ετων. Την αγαπησα τοσο που εψαξα και εμαθα. Ειναι ζωο.... ναι, αλλα εσθανεται και καταλαβαινει τα παντα. Οπως το αντιμετωπιζεις θα σε αντιμετωπισει. τα ζωα καταλαβαινουν ποιος τα ααγαπαει ή εστω τα συμπαθει. κοιταξτε τα στα ματια μονο..... και πιστεψτε με θα σας καταλαβει.
      Ευχαριστω.....και λιγη αγαπη δεν βλαπτει

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΡΟΥΝΤΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΓΓΥΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ....ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ.
      ΕΣΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΡΟΥΝΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ , ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΜΕΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗΣ.
      ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΥΗΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ.
      ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.
      ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΑΠΑ, ΚΑΗΚΕ.
      ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

      Διαγραφή
    3. και κάτι άλλο βρείτε και έναν που τα εγκαταλείπει και τιμωρήστε τον παραδειγματικά, όντος τα σκυλιά καταλαβαίνουν τις προθέσεις μας αλλά υπάρχουν και άγρια σκυλιά αγέλης αυτά να μαζέψουν πρώτα

      Διαγραφή
  5. Αγαπάνε τα σκυλιά τους λένε και τα αφήνουν στο μπαλκόνι Μεσα στον ήλιο με τις ώρες να γαβγίζουν και να ενοχλούν όλους τους υπόλοιπους. Να ξεχνάνε να τα βγάλουν έξω και αυτά να γαυγιζουν και να περιμένουν τα αφεντικά τους . Αυτό είναι αγάπη,!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσο αφορα την πρωτη σου προταση.
      σκεψου αυτο να γινεται και τον χειμωνα.
      σκεψου να γαβγιζουν χωρις λογο και αιτια και μεσα στο διαμερισμα και οταν τους κανεις παρατηρηση να παιρνεις την προκλητικη απαντηση: σπιτι μου ειναι και οτι θελω κανω.
      που θα βρεις το δικαιο σου;
      πουθενα
      ποιος θα βάλει μια τάξη;
      κανεις
      η
      η κλιματικη αλλαγη ηδη εγινε. η ζουγκλα εχει ηδη εγκατασταθει στην ελλαδα

      Διαγραφή
  6. Δημητρακη ποσο δικιο εχεις αλλα που να το βρεις. Εδω στα Γιαννιτσα να δεις τι γινεται και η δημοτικη αρχη στον κοσμο της. Τον Τσιαντακη δεν ξερω γιατι συμπεριελαβες στην λιστα των αποδεκτων; Ειναι κατι που εμεις δεν ξερουμε περαν οτι ειναι συζυγος της Ζωγραφου; Μη μου πει καποιος οτι ειναι υπευθυνος κτηνιατρικης της Π.Ε γιατι θα γελασω. Σκυλια, κουνουπια, χορτα, κατεστραμενη σημανση, βρωμα και δυσωδια παντου σε ολο τον νομο, σε ολη την περιφερεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και στα χωρια δυστυχως τα ιδια....ολοι να χουνε σκυλακια αλλα μόνο στην αυλή τους.οχι στα μπαλκόνια!!!Και σιγα σιγα θα νοικοκυρευτουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να αρχίσουν οι έλεγχοι για microchip από την αστυνομία να μην μπορεί ο κάθε ένας να αφήνει τον σκύλο του και να γεμίζουμε αδέσποτα. Καλές και οι κλήσεις για κράνος κτλ αλλά ξεχνάνε ότι και αυτό είναι αρμοδιότητα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.