Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βραδιές μουσικής και χορού στις πανέμορφες Πηγές Αραβησσού (βίντεο)


Άρχισαν το βράδυ της Κυριακής οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αραβησσού «Παύλος Μελάς» τιμώντας την εορτή της  Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πανέμορφο φυσικό τοπίο στις Πηγές Αραβησσού που χθες πλημμύρισαν από κόσμο, με μικρούς και μεγάλους χορευτές με πολύ όμορφες φορεσιές και αστείρευτο  κέφι παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και όχι μόνο, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου που τους απόλαυσε. Μεταξύ των τυχερών της βραδιάς και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.
Στην πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων κέρδισε τις εντυπώσεις από το μεγάλο νησί  ο Πολιτιστικός Όμιλος Ερμής Αραδίππου και ο Ντίνος Καντής οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό "Ελλάδα έχεις ταλέντο", μαζί με τα ποτήρια του με τη Μακεδονία στην κορυφή. 

Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
pigesaravisou2018
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σε ποιόν κόσμο ζούμε η θέλουμε να ζούμε? Αυτόν των συλλαλητηρίων που από την μία είναι στα καζίνα της Γευγελή και από την άλλη στα "πολιτιστικά δρώμενα" της Μακεδονίας (που είναι μία και Ελληνική) με Τούρκικα τραγούδια και λίγο.... γυμνό? ή στην Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά? Είναι δύσκολο το μονοπάτι της αξίας και του πολιτισμού σε αντίθεση με τον..... "άρτον και θεάματα"!!!! γιατί....."θέλει αρετήν και τόλμην η...ελευθερία" και όχι η ανέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.