Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Έδεσσας: Τέθηκα σε αργία επειδή δεν έδωσα εντολή να σφραγιστεί κατάστημα


Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου σχετικά με την αργία που τέθηκε αναφέρει στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΜΟΥ

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
θέλω να σας ενημερώσω επίσημα, διότι ακούγονται διάφορα και από διάφορους, ότι βρίσκομαι σε αργία μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2018. 
Δυστυχώς, κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις σε ότι αφορά στην αιτιολογία για την οποία τέθηκα σε αργία, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη ότι η αργία μου έχει την μικρότερη δυνατή διάρκεια, άρα αντιστοιχεί σε κάποιο "δημαρχιακό παράπτωμα" που δεν έχει μεγάλη σημασία. Έτσι λοιπόν, ακούστηκαν διάφορα για τον λόγο για τον οποίο τέθηκα σε αργία και μόνο ότι σκότωσα άνθρωπο δεν είπαν οι μικρόψυχοι που ήθελαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά ή μικροπολιτικά αυτό το γεγονός! Το μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους αυτούς είναι ότι ο κόσμος τιμωρεί τους επαγγελματίες ψεύτες και δεν έχει σε εκτίμηση τους διασπορείς ψευδών ειδήσεων.
Η αλήθεια είναι ότι τέθηκα σε αργία επειδή δεν έδωσα εντολή να σφραγιστεί κατάστημα που το είχε γράψει η αστυνομία για την ένταση της μουσικής.
Πρόκειται για μία παλιά υπόθεση, που αφορά την προηγούμενη θητεία μου και απλώς έτυχε να εκδικαστεί τώρα. Αφορά στην περίοδο που είχε καταργηθεί η δημοτική αστυνομία και υπήρχε μία διοικητική αναστάτωση με τις αρμοδιότητες.
Φυσικά, μπορούσα να κάνω έφεση και να "κερδίσω πολιτικό χρόνο" όπως συνηθίζεται, αλλά προτίμησα να αντιμετωπίσω άμεσα το θέμα χωρίς να παίξω πολιτικά παιχνιδάκια, διότι αφενός σέβομαι τους νόμους και τους θεσμούς και αφετέρου έχω μάθει στην ζωή και την πολιτική να αντιμετωπίζω σταράτα και με θάρρος τα όποια ζητήματα προκύπτουν. Θα μπορούσα να υπεκφύγω της ποινής επειδή είχα εκχωρήσει την αρμοδιότητα σε εντεταλμένη σύμβουλο, αλλά έχω το πολιτικό θάρρος και αναλαμβάνω την ευθύνη!
Επιπρόσθετα, θέλω να τονίσω ότι δεν ντρέπομαι για αυτή μου την "ποινή". Αντίθετα, είμαι περήφανος διότι πάντα πολιτεύτηκα, πολιτεύομαι και θα πολιτεύομαι με βάση την αξιοπρέπεια και τις πολιτικές μου αξίες. Προτίμησα να τεθώ σε αργία παρά να κλείσω καταστήματα, γιατί θέλω να δημιουργείται απασχόληση και θέσεις εργασίας! Δεν κρίνω το νόμο, αλλά στις συνθήκες οικονομικής ασφυξίας που ζούμε κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει το μεροκάματό του και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό!

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

41 comments:

  1. Πιο ψεύτης δεν γίνετε, ο άνθρωπος που έχει μετατρέψει την ζωή των συμπολιτών του σε ένα τεράστιο δικαστήριο με δικηγόρους κολλητούς μέσα από το δημοτικό συμβούλιο. Ο ήρωας του Μακεδονικού αγώνα, ο προστάτης των εργαζομένων που έχει στείλει τους μισούς εργαζόμενους του δήμου στα δικαστήρια. Δεν πείθεις σουπερμαν, τα έκανες ιμαμ μπαλντί όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μαγαζιά που έκλεισαν στην πρώτη θητεία σας δεν έδιναν μεροκάματο, μόνο το συγκεκριμένο έδινε; Η συναλλαγή κάτω από τραπέζι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Σέβομαι τους νόμους και τους θεσμούς» μας λέει ο δήμαρχος.
    Από την άλλη, παρακάτω δηλώνει: «Προτίμησα να τεθώ σε αργία παρά να κλείσω καταστήματα, γιατί θέλω να δημιουργείται απασχόληση και θέσεις εργασίας!».
    Όλο αυτό είναι αντιφατικό.
    Ας μας εξηγήσει ο κ. Γιάννου με ποιον τρόπο σέβεται τους νόμους και τους θεσμούς στην πράξη...
    Ο «πρώτος πολίτης» που δεν τηρεί τη νομοθεσία μόνο κακό παράδειγμα δίνει.
    Για να μην μιλήσω για άκρατο λαϊκισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. {φίλε} Γιάννου μια που είσαι τόσο παλληκάρι γιατί αφήνεις άλλους στο έλεος του Θεού και δεν πήρες και για αυτους την ευθύνη; ακόμα και ο λαικισμός έχει ΟΡΙΑ λΑΙΚΊΖΩ σημαίνει για όλους ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Η ΔΥΟ. Στην τελική ή σέβεσαι τον ΝΟΜΟ ή ΟΧΙ. Ποιος πρεπει να τον εφαρμοσει ; και θα τολμουσε ενας ενταλμενος η ακομα και αντιδημαρχος να σου πει οχι; η τελικη αποφαση δικη σου δεν ειναι; γιατί δεν μπορώ να φανταστώ οτι δεν είναι. Και γιαυτο δεν θέλετε και την απλη αναλογική γιατί ράβατε και δένατε κατά βουλησι σας. και ποιός ξέρει πόσα άλλα έχουν γίνει προς χάριν πολιτικής βούλησης δικής σου και των ομοίων σου. Λυπάμαι γιατί μυαλό δεν έβαλες. Ένας πολιτικός καιροσκόπος της ΣΤΙΓΜΗΣ αλλά καπετάνιος δεν θα είσαι ποτέ ό,τι και να κάνεις/ ΔΙΘΕΝ εμφανιζεσαι προστάτης των μαγαζιών την ίδια ώρα που δίνεις στεγνά συνεργάτη σου έστω και πρώην, και δν μας απασχολουν οι διαφορες σας αλλά δεν παύει να ΄΄ηταν συνεργάτης σου ΤΟΤΕ. ούτε ο Σοντρας δεν τα εκανε αυτα.

      Διαγραφή
    2. κρίμα τακη. λυπάμαι για σένα για τα ψέμματα και τον λαικισμο που ανακαλύπτεις καθε φορα για να τα φέρεις όπως σε βόλεψε στα προβατα σου. δεν καταλαβαινεις οτι σε δουλεύουν ψιλο γαζι . μετρα τα like σου στο φεισμπουκ και πήγαινε και για άλλα. κρίμα.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απόλυτα!

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ απόλυτα!

      Διαγραφή
  4. Χα,χα, χα πάμε από το βλάχο, στη Μαρούλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο καταστημα δεν μας ειπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή είναι η Έδεσσα ξευτίλα ο Θεός να βάλει το χέρι του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΦΟΕ ειναι κλειστο εδω και χρονια. για ποια απασχόληση και εργασια γινεται λογος. το ψεμμα εχει κοντα ποδαρια και τιμωρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημαρχε οι νομοι υποτιθεται ειναι ιση για ολους.πλην απο την εστιαση και οι υπολοιπες επιχειρησεις προσφερουν θεσεις εργασιας στην πολη.και οπως φαινεται στη πραξη εχετε περισσοτερη αγαπη στο τομεα εστιαση που ο καθεις καταπατα οτι θελει και οπως θελει με τις ευλογιες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστο. μεροληψια και καταντια. δημαρχε να μειωσεις τα τελη πεζοδρομιων και κοινοχρηστων χωρων δεν ειχες τα κοτσια. εκει ελεγες μια για τον επιτροπο μια για τον παρεπιτροπο. για ενα μαγαζι δικο σου στην κυριολεξια ομως, κανεις τα παντα. ακομα και αργια χαχαχα. ολοι γνωριζουμε τι γινεται δεν ζουμε σε αλλο πλανητη.

      Διαγραφή
    2. είχε περισσότερη αγάπη ψάξε το γιατί

      Διαγραφή
  9. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΓΚΙΟΥΡΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΓΙΩΓΑΣ, ΠΟΙΑ ΖΔΡΟΥ, ΠΟΙΑ ΒΛΑΔΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημαρχε εδω εισαι φαουλ. Μην δινεις τροφη στους αντιπαλους σου. Πες λαθος μου και προχωρα γισ 3η τετραετια.
    Φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο λαθος σε λαθος ειναι ο δικος σου Καραβαγγελη. ξερει τι τον περιμενει και με το μακεδονικο με τον π. Ιωήλ και τωρα με το ΦΟΕ προσπαθει απεγνωσμενα να σωθει. οι εκφρασεις κατα των πολιτικων αντιπαλων του ψευτες συκοφαντες και αλλα δειχνει οτι πλεον εχει χασει τη μπαλα. τελος ο Γιαννου απο την Εδεσσα και το ξερει

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ... ΠΟΣΟ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟς ΕΙΣΑΙ?

      Διαγραφή
  11. Τάκη μην ακούς κανένα προχωρα ειμασται τόσο χαιβανια που όλα τα ανεχόμαστε σιγά το πράγμα εδώ τα έκανες όλα π@@τ@ν@ αυτό τούς ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το γράψανε για ένταση της μουσικής στο βουνό ? Βρες κανένα συνεργάτη πονηρό γιατί έχεις γεμίσει ηλίθιους . Καλό υπόλοιπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσεψαν τα ψεμματα. Αυτοι που τον πιστεύουν τι είναι;; χωρις διάθεση να θιξω κανεναν..αλλά βρε παιδιά έλεος Σας δουλευει κατω απο τη μυτη σας ο άνθρωπος.ΝΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΞΙΟΣ

      Διαγραφή
  13. Kι ύστερα θελετε να γινουμε κανονική χώρα.Οταν ο Δήμαρχος γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους εμείς οι πολίτες γιατί να πληρώνουμε φως,νερό,κλήσεις κτλ; Είσαι τσίρκο και το δείχνεις .Λυπάμαι πολύ για την κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο Τάκη είσαι Θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν εχω "δικο" μου Δημαρχο. Μην κρινεις εξ ιδιων. Το ποιος τελειωσε θα το κρινει ο λαος στην καλπη. Οψομεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να την κάνω την κάλπη; Αυτά που διέλυσε μπορεί να τα ξαναφέρει όπως ήταν πριν;

      Διαγραφή
  16. Εξουσια και νομοι δεν πανε μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο φαρμούζης τον κατάλαβε και έφυγε!Άξιοι όσοι σώσαν την αξιοπρέπεια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α δηλαδη ο φαρμουζης ειναι καλυτερος απο το γιαννου. Θα μας τρελανετε εντελως ρεεε. Ολοι αυτοι εναν εργολαβο διαφορα εχουνε.

      Διαγραφή
    2. ????????? ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ?????

      Διαγραφή
  18. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΦΟΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ. ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι δηλητήριο είναι αυτό;
    Τι μένος είναι αυτό;
    Ακόμη και η θέση του Δημάρχου για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας,δεν άρεσε σε κάποιους.
    Δεν είναι εύκολο,στις μέρες μας,να τηρείς και να εκφράζεις δημόσια ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ για ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ,αφού κάθε τι ΕΘΝΙΚΟ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ διώκεται,παρεξηγείται και θεωρείται αναχρονιστικό,οπισθοδρομικό.
    Το ΠΑΡΕΛΘΟΝ δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάξε καλά για την στάση του στο Μακεδονικό στο διαδίκτυο θα εκπλαγείς και εκεί από το θέατρο και το ψέμα αυτού του ανθρώπου. Σου γράφω δήλωση του στα Σκόπια προ ετών τα υπόλοιπα ψάξε, "......................πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας", και είδες τα βρήκαμε. Αν καταλάβει ο κόσμος πόσα έγγραφα ψέματα λέει σε αυτή τη δήλωση θα φύγει από την Έδεσσα. Το ΦΟΕ δεν έκλεισε ποτέ για μουσική και οχι μόνο.

      Διαγραφή
    2. Η θεση του δεν πειραζει κανενα, Ο λαϊκισμος και η εκμεταλλευση της βλακειας του κοσμου ενοχλει! Που ηταν το πανο και η μαγκια του οταν ηρθε ο κοντονης?

      Διαγραφή
  20. μόνο για τα πανηγύρια τίποτα άλλο!ντρεπομαι που μενω σε αυτην την πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Δήμαρχε Έδεσσας, τα λόγια σας είναι "Προτίμησα να τεθώ σε αργία παρά να κλείσω καταστήματα, γιατί θέλω να δημιουργείται απασχόληση και θέσεις εργασίας! Δεν κρίνω το νόμο, αλλά στις συνθήκες οικονομικής ασφυξίας που ζούμε κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει το μεροκάματό του και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό!"
    Αυτά βέβαια δεν τα λέγατε πέρυσι τέτοια εποχή όταν με τελεσίδικη απόφαση του Πρωτοδικείου Έδεσσας η Αναπτυξιακή Πέλλας όπου κατέχετε θέση Διευθύνοντος Συμβούλου καταδικάστηκε για μη καταβολή δεδουλευμένων σε πρώην εργαζόμενο της εταιρίας. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν τόσες παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων από έναν συνδυασμό σε όλη την Ελλάδα, τα κατάφερες να είσαι πρωτοπόρος και εδώ. Ένα πράγμα δεν κατάφερες, να κάψεις τους καθαρούς γιατί ο κόσμος γνωρίζει. Εσύ είσαι που αποφασίζεις και όχι ο νόμος, αλλά όμοιοι σου είναι και αυτοί στην περιφέρεια, ξέρεις εσύ και ο πρόεδρος του δημοτικού σου συμβουλίου που έπρεπε σαν δικηγόρος μετά από αυτή τη δήλωση σου να παραιτηθεί χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΣ. ΑΕ ΣΑΠΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.