Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Ήρθε και φέτος η πολυαναμενόμενη ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των εισακτέων στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.
Παρά το γεγονός ότι οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων γνωστοποιούνται από τα τέλη Ιουνίου και δίνουν μια πρόγευση  κι εκτίμηση της εισαγωγής ή μη  των υποψηφίων στις σχολές της επιλογής τους, όμως οι πίνακες με τ΄ αποτελέσματα και τα ονοματεπώνυμα των εισαγομένων είναι αυτοί που αποσαφηνίζουν το τοπίο και βάζουν τέλος στην προσμονή των παιδιών, αλλά κι όλων μας που αγωνιούμε μαζί τους, συμμεριζόμενοι την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
Οι πανεπιστημιακές σχολές έχουν πλέον τις νέες και τους νέους πρωτοετείς φοιτητές τους.
Εκ μέρους, λοιπόν, όλων των αιρετών του Δήμου Σκύδρας, που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, συγχαίρω τα παιδιά που πέτυχαν το σκοπό  τους κι έκαναν τ΄ όνειρό τους πραγματικότητα.
Είναι φυσικά μια πραγματικότητα που επιτεύχθηκε με κόπο, επιμέλεια και συστηματική μελέτη. Και βέβαια να τονίσω με αφορμή αυτήν την επιτυχία πως ό,τι καταφέρνουμε στη ζωή μας με προσπάθεια κι αγώνα το κάνει σπουδαίο, ωραίο κι αληθινό.
Είμαι πεπεισμένη ότι τα παιδιά μας θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συνέπεια τις πανεπιστημιακές τους σπουδές.
Η σκέψη και η προσοχή μας όμως είναι το ίδιο προσηλωμένες και στα παιδιά μας που θα επιλέξουν να επαναλάβουν του χρόνου τη δοκιμασία των εξετάσεων ή θα στρέψουν  τα ενδιαφέροντά τους σ΄άλλες επιλογές.
Καθένας χαράσσει το δικό του δρόμο στη ζωή. Εύχομαι ο δρόμος αυτός να είναι ευλογημένος, αποτελεσματικός κι επιτυχημένος για όλα μας τα παιδιά.

Να συγχαρώ, επίσης, όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς , κηδεμόνες κι όλους όσοι στάθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο δίπλα στα παιδιά μας στην επίπονη αυτή κι ανταγωνιστική διαδικασία.
Με την ευκαιρία να σημειώσω ότι και φέτος, το Δεκέμβριο του 2018, ο Δήμος μας, ο Δήμος Σκύδρας θα πραγματοποιήσει στο Πνευματικό του Κέντρο τιμητική εκδήλωση για τις νέες και τους νέους μας φοιτητές.
Να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι εμείς θα είμαστε δίπλα σ΄όλα μας τα παιδιά. Να έχουν υγεία, να προοδεύουν και να συνεχίσουν  ν΄αγαπούν τον τόπο τους.
Όποια μόρφωση και σταδιοδρομία ακολουθήσουν στη ζωή τους να έχουν πίστη στο Θεό, αγάπη για  την πατρίδα, να βασίζονται στις ικανότητες και στις δυνάμεις τους και με θάρρος, αισιοδοξία ν΄αγωνίζονται και να μοιράζονται τους καρπούς μιας κοινωνίας κι ενός κόσμου ειρήνης, αμοιβαιότητας, ανθρωπιάς και δημοκρατίας.      


                                                                             Η Δήμαρχος Σκύδρας
                                                                              Κατερίνα Ιγνατιάδου    


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.