Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια – Εκκενώθηκαν οικισμοί


Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες μεγάλη φωτιά στην Εύβοια σε δασική έκταση της περιοχής Κοντοδεσπότι του δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων.

Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές και μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί  Κοντοδεσπότι και Σταυρός.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί και είναι καλά στη υγεία τους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην κατάσβεση επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα. Από αέρος συνδράμουν στην κατάσβεση τέσσερα αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο και δύο πετζετέλ.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία ζητήθηκε προληπτικά η εκκένωση των οικισμών.

Έκλεισε η κυκλοφορία από και προς Βόρεια Εύβοια

Έκλεισε προληπτικά για λόγους ασφαλείας η κυκλοφορία στο δρόμο από τη Χαλκίδα προς τη Βόρεια Εύβοια, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας η φωτιά πλησιάζει προς τον επαρχιακό δρόμο ο οποίος έχει καλυφθεί με πολλούς καπνούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση της Εύβοιας, έχει κλείσει ο δρόμος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από Προκόπι μέχρι Καστέλα ως προς την κάθοδο από Β. Εύβοια προς Χαλκίδα και το αντίστροφο από Καστέλα έως Προκόπι για την άνοδο από Χαλκίδα προς Β. Εύβοια.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.