Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγκριση προδιαγραφών γηπέδου στο Πασά Τσαΐρ Έδεσσας


Μία σημαντική εξέλιξη στην πορεία του έργου της κατασκευής του νέου γηπέδου στο Πασά Τσαΐρ είναι η χθεσινή έγκριση των προδιαγραφών του γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου.

Η έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση των μελετών και την υλοποίηση του έργου, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το νέο γήπεδο θα είναι κατηγορίας elite, θα διαθέτει δηλαδή αγωνιστικό χώρο διαστάσεων 105 Χ 68 μ. για το ποδόσφαιρο και έξι κουλουάρ, με δυνατότητα επέκτασης σε εννέα, για τον στίβο. Στο έργο εκτός από την κατασκευή των αγωνιστικών χώρων, προβλέπεται η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και περίφραξης, ενώ ο σχεδιασμός των κερκίδων είναι για 3.340 θεατές με όλες τις υποδομές για φιλοξενία αγώνων επιπέδου.

Μετά την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ολοκληρώνονται άμεσα οι μελέτες και η διαδικασία δημοπράτησης του έργου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΙ ΜΑΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΝΤΡΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 16 Μάιου θα δημοπρατηθεί το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ 3.340 ΘΕΣΕΩΝ. ΠΑΛΙ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΕΞΙ ΚΟΥΛΟΥΑΡ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΝΕΑ, ΔΕΚΑ, ΕΝΤΕΚΑ............
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕ;

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΓΡΑΣΙΑ.

    Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ , ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟ, ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο φορες χρημματοδοτηθηκε το γηπεδο, δυο φορες ο γιαννου πετουσε αετο, σε διαφορετικη περιπτωση το αθλητικο κεντρο και οχι γηπεδο, θα ηταν ηδη κατασκευασμενο, με τα παντα, και με κερκιδες 5πλασιες. Σημερα βρισκομαστε στις μακετες ακόμα, και το γηπεδο θα δημοπρατηθη . ζησε μαη να φας τριφιλι ..και ο γιαννου ταΐζει σανο. Καημενη εδεσσα στειλε Συγχαρητηρια και λαικ στον τοιχου του γιαννου . Για την οκταετη του αδράνεια και την απώλεια αυτου σημαντικου εργου αλλα και το μηδαμινο του έργου θα μιλησω προεκλογικά για το Δήμο . Σήμερα ανώνυμα και τοτε Επώνυμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι και αλλιώς πάντα προεκλογικά το θυμούνται και οι νυχτωμένοι ψηφοφόροι του ξανά βγάζουν.... η Έδεσσα έχει μείνει 50 χρόνια πίσω... εύχομαι αυτές οι εκλογείς να αλλάξουν πραγματικά σελίδα στην πόλη που αργοσβήνει....

      Διαγραφή
  5. Αντι να βελτιώσετε το υπάρχον γήπεδο που είναι στο κέντρο της πόλης και τα παιδιά μπορούν να αθλούνται καθημερινά πάτε να κάνετε γήπεδο μέσα στο έλος της χειρότερης περιοχής και πάρα πολύ μακρια για τα παιδιά που για να πάνε εκεί πρέπει να διασχίσουν την εθνική οδό. Σαν δεν ντρέπεστε ασχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ.
      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.
      ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΟΡΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ;
      ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.
      ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
      ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΩΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΓΩΘΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ;
      ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ 10 ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.
      ΕΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΛΕΦΤΑ ΝΑ.........ΚΙΝΟΝΤΑΙ.
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
      ΟΧΙ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .

      Διαγραφή
  6. δωστε κι αλλα συγχαρητηρια στο δημαρχο,πετυχε το καλυτερο για την εδεσσα.ενα γηπεδο κατωτερου επιπεδου για τη πολη της εδεσσας σε μια τοποθεσια οπου δεν υπαρχει ουτε υποτυπωδης πεζοδρομηση για να φτασει κανεις εκει με μηδενικη ασφαλαλεια πανω στην εθνικη οδο.εργα και μελετες της πλακας και οχι της ουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακέτα από το 2010 επί Σώντρα, άστο δεν του βγαίνει ότι και να γράφει στο fb toy, τον κοροϊδεύουν, είναι σε πανικό όλη η ομάδα του, να δείτε που θα δείξουν φωτογραφίες με κερασιές "Μπακιρτσέικες" και θα γράψουν επί θητείας μας καλλιεργήθηκαν για πρώτη φορά στο δήμο Έδεσσας.

      Διαγραφή
  7. Φίλοι μου ότι και να πείτε έχετε δίκιο. Με την διαφορά, εάν αξιοποιούσε τις προηγούμενες χρηματοδοτήσεις και γινότανε το αθλητικό κέντρο, 6 εκατομμύρια λεφτά ήταν, η περιοχή από έλος θα γινόταν ένα πραγματικό κομψοτέχνημα, με πεζοδρομήσεις, με ασφάλεια για τα παιδιά, χώροι αναψυχής, νέες θέσεις εργασίας. Το κέντρο θα ανασάνει, με πάρκα, χώροι πάρκινγκ , με καλύτερη πρόσβαση στους καταρράκτες, περισσότεροι επισκέπτες, με, με..., τον θυμόσαστε με τους φακέλους υπό μάλης με φωτογραφίες στο φεις, τα λαικ τις χαρές και τα πανηγύρια, για το γήπεδο της Άρνισσας, και μετά θυμήθηκε το γήπεδο της Έδεσσας και κει χαμός, φωτο ,λαικ ,συγχαρητήρια και και… όλα αυτά, θα τα πούμε τον Απρίλιο του 19 θα παρουσιαστούν , έγραφα, ντοκουμέντα, θα χάσει τα αβγά και τα πασχάλια, θα πει τον δεσπότη Παναγιώτη. δεν τον σώζει τίποτε, και να δραπετεύσει στη κεντρική σκηνή, θα τα πούμε, θα μιλήσουμε για τα τραγικά λάθη του ,το χρωστάμε σαν νέοι στην Έδεσσα ,στον εαυτό μας, πρέπει να τελειώνουμε με τους σαλτιμπάγκους της πολιτικής, που το μοναδικό προσόν που έχουν είναι τα φιλιά και οι αγκαλιές, και η ηθοποιία..., σήμερα ανώνυμα και τότε Επώνυμα το ΧΡΩΣΤΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει να δραπετευση πουθενά, και αυτός και οι δημοτικοί σύμβουλοι που τον στηρίζουν μέχρι σήμερα, ο λογαριασμός θα έρθει αργά η γρήγορα, για το κακό που έκαναν σε αυτόν τον δήμο.

      Διαγραφή
    2. τίποτα δεν θα γίνει και κανένας δεν θα τιμωρηθεί... ας φύγουν να μπουν συννετοι να μην χάσουμε και άλλο χρόνο...
      Αυτοί δεν έχουν "τσίπα" πάνω τους... και ο καινούργιος... πρόεδρος των καταρρακτών ... τους έκλεισε και τώρα θέλει να γίνει δήμαρχος... όσοι δοκιμάστηκαν και απέτυχαν να πάνε σπίτι τους.. δεν έχει σημασία αν δεν ήταν δήμαρχοι δοκιμάστηκαν στα μικρά... και απέτυχαν στα μεγαλα τι θα κανουν....ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ

      Διαγραφή
    3. τίποτα δεν θα γίνει και κανένας δεν θα τιμωρηθεί... ας φύγουν να μπουν συννετοι να μην χάσουμε και άλλο χρόνο...
      Αυτοί δεν έχουν "τσίπα" πάνω τους... και ο καινούργιος... πρόεδρος των καταρρακτών ... τους έκλεισε και τώρα θέλει να γίνει δήμαρχος... όσοι δοκιμάστηκαν και απέτυχαν να πάνε σπίτι τους.. δεν έχει σημασία αν δεν ήταν δήμαρχοι δοκιμάστηκαν στα μικρά... και απέτυχαν στα μεγαλα τι θα κανουν....ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ

      Διαγραφή
  8. θέσεις πάρκινγκ δεν βλέπω στην μακέτα... και θα ήθελα να ξέρω η έξοδος του γηπέδου που θα είναι... φαντάζομαι ότι θα είναι διαφορετική από την είσοδο...ή μήπως όχι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.