Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η αξιολόγηση όλων των Σχολικών Μονάδων της ΠΕ Πέλλας


Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, πραγματοποιήθηκε η κατάταξη σε αξιολογικές κατηγορίες και καθορισμός δυσπρόσιτων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με την απόφαση αυτή επανακατατάσσονται από το σχολικό έτος 2018-2019 οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας σε 13 αξιολογικές κατηγορίες τις Α, Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ,Ζ,Η,Θ,Ι,ΙΑ,ΙΒ, και ΙΓ. 


Για την ΠΕ Πέλλας η αναμοριοδότηση των Σχολικών Μονάδων έχει ως εξής:






Ως δυσπρόσιτες σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθορίζονται όλες οι σχολικές μονάδες που κατατάσσονται στις κατηγορίες ΙΑ, ΙΒ και ΙΓ της περιπτ. Α από το σχολικό έτος 2018-2019.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ειναι πολυ λυπηρο να μην υπαρχει εσπερινο λυκειο στην εδεσσα ...οι καιρικες συνθηκες κ οι υποχρεωσεις των μεγαλων ανθρωπων που θελουνε να βγαλουν το λυκειο...δεν επιτρεπουν τις μετακινησεις τους προς την αριδαια κ προς τα γιαννιτσα....καθε μερα κσθε μερα τοσα χιλιομετρα ειναι αδυνατον.........ας σκεφτει το υπουργειο κ αλλες ομαδες ανθρωπων που ζουν δυσκολα να τους προσφερει το αυτονοητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΑΠΛΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ¨¨ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ¨¨;
      ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΧΟΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ.
      Υ.Γ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ, ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ Κ.Λ.Π, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.
      ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΠΕΡΙΝΑ, Β΄ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ Κ.Λ.Π
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.