Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Βέρνμπλουμ υπέγραψε στον ΠΑΟΚ (βίντεο)


Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι οριστικά παίκτης του ΠΑΟΚ! Ο Σουηδός χαφ υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο του και το απόγευμα επρόκειτο να προπονηθεί με τη νέα του ομάδα!

Η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ ολοκληρώθηκε καθώς ο Σουηδός χαφ, αφού πρώτα πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βέρνμπλουμ ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τους «ασπρόμαυρους» και το απόγευμα της Πέμπτης (16/7) θα βρεθεί για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας προκειμένου να γνωριστεί με τους νέους συμπαίκτες του και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 32χρονος χαφ αποτελεί την τέταρτη φετινή μεταγραφή των ασπρόμαυρων», που μέχρι σήμερα είχαν αποκτήσει τους Εβγέν Χατσερίντι, Λέο Ζαμπά και Τσούμπα Ακπόμ.

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ξεπεράσει τα 5,4 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: gazzetta

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.