Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επεσε αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας κοντά στη Σπάρτη


Πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου της Πολεμικής Αεροπορίας σημειώθηκε λίγο έξω από την Τρίπολη. 

Πρόκειται για διθέσιο αεροσκάφος Τ2 που κατέπεσε και εγκαταλείφθηκε από τους χειριστές του στις 8:50 π.μ., ενώ πετούσε 7 ναυτικά μίλια βορείως της Σπάρτης.  Το αεροσκάφος εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

Πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου της Πολεμικής Αεροπορίας σημειώθηκε λίγο έξω από την Τρίπολη. Σώος ο συγκυβερνήτης. Αναζητείται ο κυβερνήτης.Πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου της Πολεμικής Αεροπορίας σημειώθηκε λίγο έξω από την Τρίπολη. Σωός ο συγκυβερνήτης. Αναζητείται ο κυβερνήτης.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΑ, έχει περισυλλεγεί ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη. 

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δεύτερος πιλότος ο οποίος αναζητείται, είναι πιθανό και αυτός να έχει κάνει χρήση του καθίσματος εκτίναξης. 

Στην περιοχή έχουν σπεύσει και πυροσβεστικά αεροπλάνα προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα.Στην περιοχή έχουν σπεύσει και πυροσβεστικά αεροπλάνα προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα.


Στην περιοχή έχουν σπεύσει και πυροσβεστικά αεροπλάνα προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα.

Ακόμη, μεγάλες επίγειες δυνάμεις πυροσβεστών και από την αεροπορική δύναμη Τρίπολης βρίσκονται στην περιοχή.

Ακόμη, μεγάλες επίγειες δυνάμεις πυροσβεστών και από την αεροπορική δύναμη Τρίπολης βρίσκονται στην περιοχή.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.