Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Ανατέθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χ. Σπίρτζη η ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας


Ανατέθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών η Ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας στην Γενική Γραμματεία Υποδομών και ορίστηκε ως Αναθέτουσα Αρχή η Διεύθυνση Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη που εκδόθηκε σήμερα 31-8-2018 ανατέθηκε στην Γενική Γραμματεία Υποδομών και Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών το έργο "Ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας".

Με την ίδια απόφαση ορίστηκε ως Αναθέτουσα Αρχή του έργου "Ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας" η Διεύθυνση Κτιριακών Υποδομών της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών της Γενικής Γραμματείας Υποδομών.

Η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.) θα συμμετέχει στις ανωτέρω διαδικασίες παρέχοντας όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στη Διεύθυνση Κτιριακών Υποδομών της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών της Γενικής Γραμματείας Υποδομών.

Κατόπιν της έκδοσης της απόφασης αυτής του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών θα ακολουθήσει διαγωνιστική διαδικασία ΣΔΙΤ, η οποία θα είναι ενιαία για τα Δικαστικά Μέγαρα Ηρακλείου Κρήτης και Έδεσσας.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την απόφαση του Υπουργού Χρ. Σπίρτζη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Έρε Δούλεμα που μας ρίχνουν η βουλευτές μας δώστε σανο στο λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό θα είναι από τα άγραφα: Η Έδεσσα να έχει καινούργιο Δικαστικό Μέγαρο!! Ωραίο ακούγεται. Δηλαδή σε πόσο καιρό θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτην την ανακοινωση υποτιματε την νοημοσύνη μας, υπεγραψε ο υπουργός για να ανατεθεί στην γενικη γραμματεια ... και θα διαχωρισθει απο ενιαιο.. του Ηρακλείου, μεσω ΣΔΙΤ, και οποιος καταλαβε .. χωρις προυπολογισμο, χωρις χρημματοδοτηση, αρμεγε λαγους και κουρεβε χελωνες, ζησε μαη να φας τριφιλι. οι εκλογες πλησιαζουν, δημιουργουμε εντυπωσεις, προσδοκιες και τον Μάιο του 19 ψηφιστεμας. και μετα μην ειδατε τον Παναγη, οπως ακριβως με τα φουγαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.