Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλκας: Να πεθάνουμε στην Τούμπα για την πρόκριση (βίντεο)


Για το θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα, αλλά και για τον επαναληπτικό με τη Μπενφίκα σε μία εβδομάδα στο γήπεδο της Τούμπας, μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέλκας στην κάμερα του PAOK ΤV:

«Περιμέναμε την πίεση της Μπενφίκα και έγινε σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι, το όποιο δεν θέλω να σχολιάσω. Ευτυχώς η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει και να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από το Ντα Λουζ.

Τώρα το παιχνίδι θα μεταφερθεί στην Τούμπα. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για το μεγάλο τελικό. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της ομάδας να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Να δώσουμε τα πάντα, να πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι δύσκολο ματς γιατί η Μπενφίκα είναι μια πολύ καλή ομάδα θα δούμε τι λάθη έχουμε κάνει για τους διαβάσουμε καλύτερα στον επαναληπτικό της Τούμπας».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Πηγή: filathlos.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.