Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πληρωμή Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)


Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιουλίου 2018.

Το ποσό των 66.927.984,42 ευρώ θα καταβληθεί σε  293.919 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 620.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου  μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Έτσι δώστε στους τεμπέληδες και σε αυτούς που δουλεύουν μαύρα και πατήστε κάτω όσους δουλεύουν και πληρώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ τι ζορι τραβας ρε;

      Διαγραφή
    2. Μου πεινούν το αίμα για να σας πληρώνουν αυτό το ζόρι τραβάω να πάτε να δουλέψετε

      Διαγραφή
  2. Προς : 11:02 Μακάρι να είχε δουλειά ο κόσμος και να μην έπαιρνε επιδόματα. Ανθρώπους που κοιτάζουν μόνο το τομάρι τους και όχι τους συνανθρώπους τους περισσεύουν σε αυτήν την χώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8.48 τα εργοστασια για κομποστα ψαχνουν εργατες και κανενας δεν παει .
      Για αυτο βγαλε το σκασμο

      Διαγραφή
    2. Για είκοσι μέρες το χρόνο , με δεκαεννέα ευρώ την ημέρα να πας εσύ να δουλέψεις και να ζήσεις την οικογένεια σου , προφανώς σου φτάνουν γιατί το κουτόχορτο είναι τσάμπα!!!

      Διαγραφή
    3. Προς 9:19 Αν ήσουν καλά ενημερωμένος και όχι πασαλείμματα όπως υποθέτω σε όλα τα θέματα θα γνώριζες ότι τα εργοστάσια ζητούν μόνο γυναίκες.

      Διαγραφή
    4. Προς 8.48 δηλαδή εσύ κοιτάς και τους συνανθρώπους σου δεν κοιτάς μόνο την τσέπη σου κοιτάς και την δική μου;έλα να σε πάρω μια μέρα μαζί μου αν αντέξεις μετά να μου πεις ποιος είναι τομάρι ξέρεις από κτηνοτροφία ελα

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή για τα χάλια της κτηνοτροφίας φταίνε τα επιδόματα των ανέργων και όχι το εισαγόμενο γάλα που βαφτίζουν Ελληνικό.Τον σανό μόνο στα ζώα

      Διαγραφή
  3. Δεν μίλησα για χαλιά της κτηνοτροφίας απλά σου είπα για δουλειά αν θέλεις έλα να δουλέψεις και μετά να μιλάς για τομάρια που κοιτάνε την τσέπη τους και να βλέπεις κάποιους όλη μέρα στο καφενείο εκεί που ήταν πάντα δηλαδή να παίρνουν επιδοματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού τους ζηλεύεις τόσο , πάνε και εσυ στο καφενείο να παίρνεις επιδόματα για να ζεις αξιοπρεπώς.Ασε τους άλλους που θέλουν να δουλεύουν!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.