Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Ανδρέας Καραφυλλιάς προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο Πέλλας


Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου στον Καραφυλλιά Ανδρέα, ως εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο ανατέθηκε η εποπτεία του αυτοτελούς τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας και όλων των αρμοδιοτήτων που προβλέπονται από το άρθρο 9 του Ο.Ε.Υ του Δήμου Πέλλας. Την υπογραφή όλων των εγγράφων που προκύπτουν από την άσκηση των ανωτέρω αρμοδιοτήτων. 

Επίσης, ανατέθηκε η θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων, καθώς και τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής. Για την εκτέλεση των ανωτέρω καθηκόντων δεν καταβάλλεται αποζημίωση. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. μπραβο Αντρεα αφου τακτοποιησες τον Δημο Γιαννιτσων ,σαν αντιδημαρχος πρασινου και καθαριοτητας ,τωρα να βαλεις σε ταξη και την Δημοτικη Αστυνομια! Επι θητειας σου ποσα δεντρα ,λουλουδια φυτευτηκαν στον Δημο Πελλας ; κανενα ! ποσα παρκα σουλουπωθηκαν ; Κανενα! Ποσα δεντρα κοπηκαν ; αρκετα ,πολλα! χωρις να αντικατασταθουν ! κοπηκε ολη η δεντροστοιχια με λευκες ακρη απο το στρατοπεδο πηγαινοντας για εργατοικες κατοικιες γιατι ηταν γηρασμενες ,αντι να αντικατασταθουν απο νεα δεντρα ,οι τρυπες τσιμεντωθηκαν! το ιδιο και τα δεντρα προς το 4ο Γυμνασιο ! υποτιθεται οτι εχουμε Δημαρχο γεωπονο! οταν θαερθουν οι εκλογες θα τα πουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.