Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ξέσπασμα της Παπαχρήστου: «Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν;»


Η Βούλα Παπαχρήστου αναφέρθηκε στο ρατσιστικό σχόλιο που είχε κάνει το 2012, τονίζοντας ότι έχει ζητήσει συγγνώμη και όλοι κάνουν λάθη!

Η Βούλα Παπαχρήστου είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012, μετά από ανάρτησή της με ρατσιστικό χαρακτήρα στα social media: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!».

Από τότε ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη για το περιστατικό, αλλά το θέμα επανήρθε στην επικαιρότητα μετά τα συγχαρητήρια που της έδωσε ο Πρωθυπουργός και το τιτίβισμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κυρίτση, ότι δεν έπρεπε ο Τσίπρας να της δώσει συγχαρητήρια.

Η ίδια πήρε και πάλι θέση τονίζοντας ότι έχει πει 100 φορές συγγνώμη: «Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», ανέφερε στη "Sportime" και πρόσθεσε:

«Έχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν... Όλοι κάνουμε λάθη κι έχω μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δεν θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν». 

Πηγή: gazzetta.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. είσαι αριστερός ότι και να κάνεις και ότι και να πείς συγχωρείται. όμως έτσι και πεις κάτι που δεν αρέσει στους αριστερούς μαύρο φίδι που σε έφαγε ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιμάσαι ξυπνάς , με τι εξυπνάδα κατά της αριστεράς θα πεις!!! Ξεχνάς μόνο "αμερόληπτε , ακομπλεξάριστε σχολιαστή ", το κράτος αυτό δεν δημουργήθηκε το '15 αλλά το δημιούργησε η παράταξη που με θρησκευτικό φανατισμό και όχι με πολιτικά κριτήρια υποστηρίζεις!!!

      Διαγραφή
    2. Απο τα γραφομενα σου φαινεται οτι εχεις αριστερη ιδεολογια δεξιας τσεπης που δεν ανεχεται κάθε τι μη αριστεροστροφο. χαλαρωσε εσυ και οι αριστερόστροφες ιδεολογιες σου δεν ειστε το κεντρο της γης

      Διαγραφή
    3. Μήπως γνωρίζεις και πόσα ευρώ έχω στην τζέπη Χορταρέα;Τι νταλκά βαράς ρε φίλε όταν Αυγουστο μήνα ασχολείσαι με αριστερές στροφές!!!

      Διαγραφή
    4. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΥΑΛΟΣ.ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΕΙ ΑΕΡΑ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ.

      Διαγραφή
  2. Εγώ πάντως δεν βλέπω κάτι ρατσιστικό σε αυτό που είπε απλά είπε την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ!ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ! ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΤΕ Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ,ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ! ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ,ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ! ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΛΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ! εΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ....ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ

      Διαγραφή
    2. Ε ναι ρε.
      Τι άλλο μπορείτε να πείτε?
      Αφού τσ δια σας παραλία απο τους μπαφους και το pro δεν μπορείτε να σηκωσετε κεφάλι.
      Και σας πείραξε ειλικρινά το σχόλιο για τα κουνούπια, ενω εσείς το φασίστας ,ακραίος, χευσαυγιτης ,ναζιστής τα εκστομιζεται προς όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη απί την δική σας ,για να μην πω για τις ευθείες απειλές.

      Διαγραφή
    3. Και εσείς το προδότες και ανθέλληνες!!!

      Διαγραφή
    4. Έτσι έτσι μπράβο να φάμε ο ένας τον άλλον για τον κάθε ξένο που ήρθε μπράβο πάμε καλά

      Διαγραφή
  3. Θέλει και λίγο μυαλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ ΓΙΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε πρόβατα που υπάρχουν ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε Θέμη Α βάλε τον Χρίστο Σ να υπογράψει λιβελο κατά της Παπαχρηστου ανακατεύοντας Κορνήλιο Καστοριάδη με μέγα Βασίλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.