Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το σχόλιο αναγνώστη για την κακή κατάσταση των δρόμων στην Όρμα Αλμωπίας: Το απόλυτο χάλι...



Το σχόλιο αναγνώστη στο δημοσίευμά μας: Σε κακή κατάσταση οι δρόμοι στην Όρμα Αλμωπίας:

" Το απόλυτο χάλι...Ίσως ο χειρότερος δρόμος εντός των ορίων του Δήμου Αλμωπίας... Καταστράφηκε ένα κομμάτι του δρόμου περίπου 60 μέτρων από τις καταστροφικές πλημμύρες του 2016 και από τότε δεν έχει γίνει τίποτε όση προσπάθεια και αν έχει καταβληθεί από πλευράς των κάτοικων, της γειτονιάς και όχι μόνο, να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα. Η κλίση του δρόμου είναι πολύ μεγάλη και με την πρώτη δυνατή βροχή εξαφανίζεται όλο το χώμα με αποτέλεσμα να ανοίγουν χαντάκια το βάθος των οποίων μπορεί να φτάνει και τα 30-40 εκατοστά. Φανταστείτε ότι όταν χαλάει ο δρόμος δεν μπορεί να περάσει ούτε ασθενοφόρο, ούτε πυροσβεστικό όχημα σε μια γειτονιά που ζουν άνθρωποι άνω των 80 ετών, σε μια γειτονιά που φιλοξενεί κάθε μέρα τουρίστες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο... Όλα αυτά ενώ διανύουμε το έτος 2018... Τα συμπεράσματα δικά σας με την ευχή να μη χρειαστεί να βρεθείτε σε παρόμοια θέση με τη δική μας".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ισως πρεπει πρωτα να υπαρξει κανενας σοβαρος τραυματισμος η και κατι χειροτερο μιας και τον συγκεκριμενο δρομο προσπαθουν να τον περασουν αρκετοι ηλικιωμενοι ανθρωποι καθε μερα (περι προσπαθειας προκειται για αυτους τους ανθρωπους) για να αναλαβουν ολοι τις ευθυνες τους, αιρετοι αλλα και μονιμοι υπαλληλοι της τεχνικης υπηρεσιας του Δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EKLOGES OOH ALLOY K POLI GRAN AFTOS FTANI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ.....
    Εάν όμως ήταν κάποιο χωριό ανώτερου εκλεγμένου με προοπτική να θέλει να ξανά εκλεγεί σου έλεγα εγώ εάν θα το άφηναν έτσι ή θα σκιζωντουσαν για να το φτιάξουν. Με τις μπάντες θα πήγαιναν.
    Αλλά είναι μικρό χωριό ίσως, πολλούς ψήφους δεν θα έχει όποτε κρατήστε τον κωλοδρομο και μην μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη που μπαίνω στη συζήτησή σας αλλά προς ενημέρωση του κόσμου ήθελα να αναφέρω ότι η Όρμα αριθμεί περί τους 600 κατοίκους και είναι ένα τουριστικό χωριό. Ο δρόμος αυτός εξυπηρετεί εκτός από τους κατοίκους και δύο ξενοδοχεία. Οι επισκέπτες ρωτούν αν έχει φτιαχτεί γιατί είναι λογικό να μην θέλουν να σπάσουν τα αυτοκίνητά τους. Τι εικόνα δίνουμε στους τουρίστες; Θα ξανάρθει κάποιος στην περιοχή αν πάθει ζημιά;

      Διαγραφή
  4. σουουουουουουτ.... ο σελφοδήμαρχος είναι απασχολημένος αλλού. είναι άλλωστε σταρ, μ' αυτά θα ασχοληθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα έπρεπε ο Δημαρχος να πάρει έναν συνεργάτη κ να είναι στους δρόμους. Να δίνει λύσεις στην Καθημερινό τη τα κ όχι να εχει Τρεις στο γραφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.