Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Ας αφήσει ο κ. Καρασμάνης τις εκθέσεις ιδεών


Δήλωση βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη 

Η ΝΔ και ο  κ. Καρασμάνης πάνω στον πανικό τους  για την πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση την μεταμνημονιακή εποχή, πάνω στον φόβο του ιδίου και της παράταξης του ότι θα αποκαλυφθεί πλέον το αντιλαϊκό και αντικοινωνικό τους πρόσωπο όταν ακόμη και τώρα εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι πρέπει να συνεχιστούν οι πολιτικές των μνημονίων ( που είναι οι δικές τους πολιτικές) προσπαθεί να θολώσει τα νερά ότι δήθεν υπερασπίζεται τους αγρότες.
 Ότι πρότεινε για την νέα ΚΑΠ προτού φύγει από το Υπουργείο ( στο οποίο μπήκε για να τελειώσει την "βρώμιμη" δουλειά διατήρησης των ιστορικών δικαιωμάτων με συνέπεια οι δενδροπαραγωγοί να παίρνουν ελάχιστες επιδοτήσεις) απορρίφθηκαν από την ΕΕ που ζήτησε τροποποιήσεις στην ΚΑΠ για να την εγκρίνει. 

Ας απαντήσει ο κ. Καρασμάνης : 

Πότε η Πέλλα εκμεταλλεύτηκε τα μέτρα της ΕΕ για το εμπάργκο ( επισιτιστική) όταν γειτονικοί Νομοί τα εκμεταλλεύονταν για χρόνια; είχε καμιά συμβολή σε αυτό ο κ. Καρασμάνης;  άλλος είχε
Δόθηκαν ή όχι 8,5 εκατ. € από το de minimis πριν λίγο καιρό στα ροδάκινα όταν ο κ. Καρασμάνης έλεγε ότι δεν μπορούν να δοθούν με αυτό τον τρόπο;
Δόθηκαν επί των ημερών ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ αποζημιώσεις για ζημιές που δεν αναγνώριζε ο ΕΛΓΑ μετά το 2010; ήταν η όχι η πρώτη φορά από το 2010 που αποζημιώθηκαν οι αγρότες για ζημιές που δεν αναγνώριζε ο ΕΛΓΑ φέτος; 
Ας αφήσει ο κ. Καρασμάνης τις εκθέσεις ιδεών κάθε τόσο για να δικαιολογήσει την ολιγόμηνη θητεία του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όταν οι ευθύνες του για την κατρακύλα του πρωτογενούς τομέα στην Πέλλα τον βαρύνουν κατά αρκετά μεγάλο ποσοστό ( καθόσον εκλέγεται βουλευτής τα τελευταία 25 περίπου χρόνια) και μην ψάχνει ευθύνες στην κυβέρνηση 3,5 ετών που παλεύει να οργανώσει τον αγροτικό κόσμο και να τον βοηθήσει εν μέσω της χρεωκοπίας που οδήγησαν οι κυβερνήσεις του την χώρα. 
Οι αγρότες θα αφήσουν την ΝΔ και τον κ.Καρασμάνη και πάλι στην αντιπολίτευση για να συνεχίζει να προσπαθεί να δικαιολογεί πως ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος  στην Πέλλα καταποντίστηκαν  ενώ οι κυβερνήσεις της παράταξης του και του ΠΑΣΟΚ διοικούσαν την χώρα πολλές δεκαετίες και ο ίδιος είχε διατελέσει και Υπουργός.
Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αλλαγές και στην φορολογία και στις ασφαλιστικές εισφορές στο επόμενο διάστημα και θα συνεχίζει να προσπαθεί  για την οργάνωση των αγροτών  και για την στήριξη του εισοδήματος τους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Κύριε βουλευτά μας μου πήρατε την φράση έκθεσεις ιδεών και πολλών θα θα θα αφήστε να αποφασίσουμε εμείς ποιος θα πάει αντιπολίτευση ποιος σπίτι του και ποιος στην εξουσία ο καιρός έφτασε λόγια πολλά έργα καθόλου ξέρουμε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επι του θέματος κάτι χειροπιαστό έχουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασ αφησει ο καρασμανης τις εκθεσεις ιδεων γιατι τωρα γραφω εγω ηθελε να πει.
    ολοι ειστε για τα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σηφάκη δεν κατάλαβες ακόμη ότι δεν θα είσαι ούτε αντιπολίτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σηφάκη ακόμη λίγο θα σε φάμε στην μάπα. Έχεις καταντήσει γραφικός με τα κείμενα σου. Από έργα μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε σηφακη ποιο ντεμινιμης έδωσες,ουτε ενα ευρω δεν πηρα, εκοψες την συμφωνια, την βενους, ποικιλίες που ειχα, και μιλας; αν ο ΕΛΓΑ απαζημιωνε θα ειχα πληρωθει. για επισιτιστική μιλας για αυτην που επερνες τηλεφωνο και ελεγες να μας κανεις ρουσφετι, τα εδωσα ολα στην μαυρη, σε στεκι που θα καταργουσες, για να αποφυγω τον τριπλασιασμο των εισφορων που ψηφισες....,δεν μου δωσες την ανωτατη επιδοτηση που αποφασισαν οι προηγουμενοι για τους νεους αγροτες και βγαζεις και γλωσσα απο πανω. εσυ και ο φλαφατας υποΥργος σου δεν λεγατε με την αναθεώρηση του 2017 θα καταργουσατε τα ιστορικα δικαιωματα; γιατι δεν το κανατε, ποιος σας εμποδισε οι προηγούμενοι παλι; ασε ρε σηφακη στερεψαν οι παπαριες σου, και συ τελειωνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΦΑΚΗ έχετε τρελάνει τον κόσμο στο ψέμα εσύ και οι όμοιοί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χανετε καθε μερα και τρελαινεστε, θα πονατε απο δω και περα συνεχεια μεχρι τις εκλογες που θα ξαναχασετε

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε γμτ
      Χάνουμε
      Και τώρα που μας πηρατρ και την Παπακώστα είμαστε χαμένοι απο.χέρι.
      Μα ποσο ξεφτιλα

      Διαγραφή
  8. Ο λογογραφος από το Δαμιανό μήπως είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.