Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μηχανοκίνητη πορεία για την Μακεδονία από τα Γιαννιτσά μέχρι την Πέλλα! (βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα Γιαννιτσά η προγραμματισμένη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ για το Σκοπιανό.
 Με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Γιαννιτσά και με κεντρικό σύνθημα «χωρίς χρώματα και κόμματα, για τη Μακεδονία μας», μηχανές, ΙΧ, φορτηγάκια και άλλα οχήματα διέσχισαν το κέντρο των Γιαννιτσών, εξήλθαν από την πόλη και από την Εθνική Οδό κατέληξαν στο άγαλμα της Πέλλας, όπου οι διαδηλωτές κατέβηκαν από τα οχήματα και διαμαρτυρήθηκαν κρατώντας ελληνικές σημαίες, έψαλαν τον εθνικό ύμνο και ανανέωσαν το ραντεβού τους στις 2 Σεπτεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί πανελλήνια μηχανοκίνητη πορεία από τη Θεσσαλονίκη προς τη Βεργίνα και στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Στη συνέχεια επέστρεψαν στα Γιαννιτσά.
Την μηχανοκίνητη πορεία, κατά την διάρκεια της οποίας οι διαδηλωτές με κορναρίσματα, συνθήματα και μουσική διαδήλωσαν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Φίλων ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο» και ο Όμιλος Φίλων Μοτοσικλέτας Γιαννιτσών. 

Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
mixgga


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. Λίγο....πολύ.γνωστοι....ειμαστε σε αυτήν την Πόλη.χρυσαυγιτες...κ οψιμοόψιμοι μακεδονομαχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς γνωστοί όλοι.
      Όπως γνωστοί και του λογου σας επαγγελματίες ρουφιανοι απατριδες

      Διαγραφή
    2. Συριζαιοι και κουμουνια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ας ποναει και θα σας ποναει!

      Διαγραφή
  2. Ο Ο.Φ.Μ.Γ.να μας ξεκαθαρίσει τι σύλλογος ειναι:Αθλητικός Πολιτιστικός πολιτικός πατριωτικός εθνικιστικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι σχέση είχε η κινηση 114 ( 1 1 4 !!!) - τυχαίο??
      Προς υποστήριξη των θέσεων του Αλέξη και του Σύριζα,


      Εσύ ποιος απο τους 114 είσαι??

      Διαγραφή
    2. ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να βγει ο ήλιος ανάποδα

      Διαγραφή
  3. Τρεις (Χρυσαυγίτες) και ο κούκος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, τρεις κάτι κάνουν.
      Αλλά μιλάτε εσείς που με το ζόρι γεμίζεται ενα ταξί??

      Διαγραφή
  4. Αν τόσους μήνες όσοι συμμετέχουν στα συλλαλητήρια είναι χρυσαυγιτες η Χρυσή Αυγή έχει 20/00 εσείς που τους κατακρίνετε τι είστε συριζαιοι η οπαδοί της μεγάλης Μακεδονίας και του ουράνιου τόξου εφιάλτες της σύγχρονης ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ από τα γραφόμενα σου φαίνεσαι πεντακάθαρος Ελληνας .Μπορεί η εξωτερική σου εμφάνιση , μελαχρινός προς το μαύρος , μύτη στραβή καιμεγάλο κεφάλι καικοντόχοντρος να μην έχει καμιά με αρχαιοελληνικό κάλλος ,αλλά με το μυαλό είσαι Ελληνας .Αν σε δεί κάποιος ευρωπαίος σίγουρα θα σε περάσει γα Αραβα ή τούρκο.Η πιθανότερη καταγωγή σου πρέπει να είναι από τους δούλους που ζούσαν στην Αρχαία Ελλάδα!!!

      Διαγραφή
    2. Eσυ σουπερμαν καταλαβαινεις εθνικοτητα/καταγωγη απο το τροπο γραψιματος (ουτε καν γραφικο χαρακτηρα!)?
      Γρηγορα στην ΝΑΣΑ.

      Διαγραφή
    3. Γιατι είσαι διαφοερικός;

      Διαγραφή
  5. Απορία: γιατί μιλάνε κάποιοι με τόσο άσχημο τρόπο για τους χρυσαυγητες είναι τα πιστεύω κάποιου υποτίθεται έχουμε δημοκρατία και στην δημοκρατία χωράνε όλοι ή μήπως δεν έχουμε δημοκρατία και πρέπει όλοι να συμφωνούν μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν αυτές οι...."καλοσυνάτες" σκυθρωπές φάτσες είναι Έλληνες και μάλιστα Μακεδόνες .....εεεεε όχι δεν είμαι από αυτούς. Δεν θα πάρω. Να πάνε από εκεί που είναι....ή ήρθαν. Εμείς είμαστε περίφανοι που δεν ενοχλούμε με τα κυβικά μας τους συνανθρώπους μας στην κοινή ησυχία στα αστικά κέντρα που ζούμε, ούτε με τα σκυθρωπά μούτρα μας (φάτσες) το κάλλος των Ελλήνων, αλλά ούτε και την καλλιεργημένη Ελληνική μας παιδεία. Μακεδονία μου γιατί υποφέρεις από....κατακτητές του ....τίποτα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτοι δειξανε τις μουρες τους. Εσυ κρυψου πισω απο το PC. Ενας που ξερει τις θεσεις τον φιλοσκοπιανων καταλαβαινει καθε λεξη σου με το τι θες να πεις... και εσυ εισαι ενας απο αυτους..... Αν κάποιος εχει το δικαιωμα του μακεδονα ειναι οι Ελληνες.. Οι σλαβοι να πανε απο εκει που κατεβηκαν πριν τα βαλκανια.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει 'έχει δικαίωμα Μακεδόνα '. Μακεδόνας είσαι ή δεν είσαι!!!

      Διαγραφή
  7. Το ΟΥΑΡΝΤΑ με το μικρόφωνο στο δεύτερο βιντεάκι προσέξτε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άκου σκατοκεφαλε,την Μακεδονία που ανήκει στον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας δεν την πήρε κανείς. Τώρα, αν έχεις στο άδειο σου κεφάλι τον υπόλοιπο γεωγραφικό χώρο της ευρύτερης Μακεδονιας τότε δίκαια χαρακτηρίζεται ΦΑΣΊΣΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λιγοι γραφικοι κι ανικανοι να στησουν κατι καλο
    ντροπιαζουν τον αγωνα για την μακεδονια και γινονται αστεια πραγματα
    μια παρεα αποτυχημενων ακραιων στρατογκαυλων και χουλιγκανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.