Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρχισαν τα … «προεκλογικά όργανα» στο Δήμο Έδεσσας!



Παραμονή της γιορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, την περασμένη Κυριακή 5 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε  μουσικοχορευτική εκδήλωση (πανηγύρι) στην Αγία Φωτεινή του Δήμου Έδεσσας, με την μπάντα «Ταξίμ».
Η δροσερή βραδιά, που βοήθησε τους επισκέπτες να απολαύσουν την εκδήλωση, «άναψε» όταν στο χώρο έκαναν την εμφάνισή τους στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον Δήμο Έδεσσας. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου συνοδευόταν από τους Γιάννη Μουράτογλου και Τάσο Δίου, ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής από τρεις μελλοντικούς υποψηφίους του συνδυασμού που αναμένεται ότι θα καταρτίσει για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου του 2019. Σε διαφορετικό τραπέζι καθόταν οι Ρυσάφης, Κετσιτζίδης και Μίχας.


Στο τραπέζι του Δημ. Φαρμούζη συμμετείχαν «ηχηρά» και κυρίως… ανομοιογενή ονόματα της τοπικής πολιτικής σκηνής όπως οι Ταμβίσκου, Τσιβόγλου, Τσαπκίνης, Δασκάλου και Λαζάρου, γεγονός που ξάφνιασε της άλλες ομάδες και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως!. Μάλιστα μετά την πρόωρη αποχώρηση του Δημάρχου οι εγκάρδιοι χαιρετισμοί και τα «πηγαδάκια» μεταξύ των εναπομεινάντων προσώπων όλων των συνδυασμών έδιναν και έπαιρναν.
Από όσα αντιληφθήκαμε και ακούσαμε, όλα έδειχναν ότι ο σκοπός είναι ένας: Η συστράτευση και αξιοποίηση των ικανοτέρων στελεχών διαφόρων πολιτικών «αποχρώσεων» για να «αλλάξει σελίδα» ο Δήμος Έδεσσας.
Κάπως έτσι λοιπόν ξεκινούν τα… προεκλογικά «όργανα» στον εν λόγω Δήμο, καθώς η καλοκαιρινή ραστώνη φαίνεται ότι δεν επηρεάζει καθόλου την κινητικότητα στελεχών που θα κορυφωθεί το προσεχές Φθινόπωρο!

Ο Καλλικράτειος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 comments:

  1. Η πιο δυναμικη και ολοκληρωμενη παρουσια με γυναικες και ανδρες υποψηφιους ηταν αυτη του τσεπκεντση οι υπολοιποι τυχαια συναντηθηκαν. καλλικρατειε δεν σου τα μετεφεραν αντικειμενικα η εσυ δεν εισαι σντικειμενικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΑΣ ΚΑΜΑΡΧΟ

















      ΝΕΙ ΚΑΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΗ












      ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ .ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ



      Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΡΡΚΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ .......ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΗ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.
      ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

      Διαγραφή
    2. Υπάρχεις εσύ αλλά μόνο σχολιαζεις

      Διαγραφή
    3. Ικανός υπάρχει αλλά δεν θέλετε να τον δείτε και απαξιώνετε όχι μόνο την παρουσία του αλλά και τον αγώνα που έχει κάνει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, έξυπνε σχολιαστή 1 & 27. Σας έφαγε και θα σας φάει αυτή η "εντόπικη κουλτούρα" που έφερε και αυτόν τον επικίνδυνο σημερινό δήμαρχο στην εξουσία. Κατάλαβες σχολιαστή που κάνεις πως δεν βλέπεις γιατί αυτό σε βολεύει. Φρόντισε τώρα να ψηφίσεις με τον ίδιο τρόπο που σχολιάζεις και να τερματίσεις τελείως τον δήμο εσύ και οι όμοιοι.

      Διαγραφή
    4. Αφού τον ξέρεις γιατί δεν μας τον λες να τον ψηφίσουμε

      Διαγραφή
    5. Να παρακολουθηθείς αυτά που συμβαίνουν στον δήμο σου έξυπνε, να έχεις γνώμη δική σου όταν θα πας στο παραβάν και θα τον βρεις μόνος σου .

      Διαγραφή
  3. Η παράταξη Γιάννου ήδη έχει χάσει, ακόμη και αν επιστρατεύτηκε σε δημοσιες εμφανίσεις ο Μουράτογλου. αυτό λέει πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε καλλικρατιε ανεβασε φωτο με τισ ομαδεσ ξεχωριστα. ετσι δεν φαινεται τιποτα.
    για το ματι!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο μουρατ ο γιαννου και ποιοι αλλοι??ποιοι ειναι αυτοι δεν ειναι ικανοι να καθαρισουν φρεατια μπροστα απο το δημαρχειο ντροπη και που κυκλοφορουν αμ ο ρυσαφης με τον ιγνατη και τον μιχα που πας βρε αγορι μου τωρα τι να μας πεις οτι εκπροσωπεις το νεο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μονη λύση για να αλλάξει ο δήμος σελίδα είναι να μαζευτούν αυτού οι 3-4(φαρμουζης,ρυσαφης,τσεπκεντζης) να κάνουν έναν συνδυασμό και να μπει κάποιος άλλος μπροστά κάτι που δεν πρόκειται να γίνει.... Και ξανά δήμαρχος ο Τάκης πολύ λυπηρό για την πόλη αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα! Όσοι πιο πολλοι υπάρχουν δυναμώνουν τον Τάκη ..και εκτός αυτού ακόμη νωρίς είναι περιμένετε μέχρι το τέλος να δούμε ποιος θα κατέβει στα λόγια όλοι καλοί είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειτε το θελετε , ειτε δεν τον θελετε , ο Γιαννου θα ειναι ο πρωτος των πρωτον , (ΑΡΧΗΓΟΣ ). ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο γιαννου θα φαει τετοιο μαυρο που δεν το φανταζεται. τα πανο που βαζει στο δημαρχειο δεν τον σωζουν. ο κοσμος ξερει

      Διαγραφή
    2. Γατάκι ο Γιάννου αν ήταν σε άλλη χώρα δήμαρχος θα έκαμνε και αυτός "αγροτικές". Εργασίες φυσικά μην πάει το μυαλό σας αλλού. Όσο για το πρώτος συμφωνώ μαζί σου, και ένας ακόμα στην Κοζάνη, αυτοί δεν τον θέλανε αυτός όμως πρώτος ήτανε. Τον βλέπω σύντομα και αυτόν στην Κοζάνη.

      Διαγραφή
  8. γατακια ολοι τους μπροστα στον Τάκαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα τώρα αλήθεια εχει αγωνία ο μεσος εδεσσαιος αν κάθισαν μαζι ολοι αυτοι οι παρωχημενοι δεινοσαυροι που εφεραν την πολη σε αυτο το σημείο? Ας μην ειμαστε αλλεργικοι στο καινούριο..ανανεωση κ νέα πρόσωπα ζηταμε, αλλά δε μπαίνετε καν στον κοπο να αναφέρετε με ποιους υποψήφιους καθοταν ο τσεπκεντζης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΕΟ¨¨ .ΡΕ ΠΑΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗ ΠΟΛΗ ΄΄ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΟΥ ΣΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ, το οτι κανένας από τους υποψηφίους δηλ.συμβουλους του, δεν εχει διαχειριστεί δημόσιο χρήμα, οι περισσότεροι εκ των οποίων κατεβαίνουν για πρωτη φορά στον στίβο της πολιτικής δε σας κανει καινούριο? Κ πως έτρεχε πισω από τον σοντρα??

      Διαγραφή
  10. Αβαφτηστοι μάλλον θα ταν οι υποψήφιοι του τσεπκεντζη η θα χουν δουλέψει λιγότερο από αυτούς που αναφέρεις ονομαστικα στο αρθρά σου, καλλικρατειε.. Δεν εξηγείται αλλιως το :"κ ο Γιάννης τσεπκεντζης με τρεις υποψηφίους " που παρεμπιπτόντως ηταν έξι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ στο τραπέζι του ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ μέτρησα 22, 42, 62, η διαφορά είναι ρε παιδιά ότι ο ΤΣΕΠΚΕ δεν έχει ανακοινώσει ονόματα, οι υπόλοιπη είναι η ήταν δημοτικοί σύμβουλοι, να γράψουν δηλαδή και όποιον πέρασε για τζιζ από εκεί. Ακόμα και το παιδί που κουβαλούσε σουβλάκια. Ε άντε να σας τους γράψω εγώ που τους είδα.Ο Βαγγελάκης, ο Τάσος, η Λίνα και η Νίνα. Και εσύ ρε μεγάλε που μιλάς για δεινοσαύρους τον ΤΣΕΠΚΕ τον έχεις για βρέφος, καταρράκτες Α.Ε, ξέχασες.

      Διαγραφή
    2. Δε χρειάζεται να λες κατι για να το πεις απλα:1)ποιος χάρισε 40 μισθους του για να πληρωθουν οι απλήρωτοι εργαζομενοι στους καταρράκτες?? 2)ποιος είναι ο μοναδικός προεδρος στους καταρράκτες που απαλλαχτηκε απο τον εισαγγελέα? Ο τσεπκεντζης κ στις δύο περιπτώσεις.. Κ κατι άλλο ναι ο τσεπκεντζης ειναι 42 κ με μια θητεία στο Δήμο. Αν οι άλλοι σ φαίνονται πιο νεοι κ δημιουργικοι δικαίωμα σου.. Θα θελα πολύ βεβαια να μου πεις ποιος από τους βαγγελακη Τάσο, Λίνα κ νινα είναι 62 χρονων όπως ειπες

      Διαγραφή
  11. Τσεπκετζης με σιωνη και Δημητριάδη = Καληνύχτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΕΠΚΕ με άτομα που ήταν τελευταία στους σταυρούς επί Σόντρα ή με δηλωμένους ΣΥΡΙΖΑ το έχασες! με τοσο ΣΥΡΙΖΑ στο συνδυασμό ξεκινάς με αυτογκολ απο τα αποδυτήρια.....όλο το φάσκελο του κόσμου προς το ΣΥΡΙΖΑ θα το πάρει ο συνδυασμός !!!όλα αυτά στα λεει ένας αναποφάσιστος που δεν θέλει τα ίδια άτομα αλλά που σε καμια περίπτωση δεν θα στηρίξει κάτι που μέσα έχει τόσο ΣΥΡΙΖΑ.....

      Διαγραφή
  12. και μόνο που ανταλλάσσονται τέτοια σχόλια φαίνεται το επίπεδο των ψηφοφόρων της πόλης..πολύ λυπάμαι..εύχομαι να εκφραστούμε κάποτε κι εμείς που δεν είμαστε πρόβατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.