Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Χρυσή» η Παπαχρήστου στο τριπλούν (βίντεο)


Το τρίτο χρυσό μετάλλιο και τέταρτο συνολικά για τα ελληνικά χρώματα στο 24ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου κατέκτησε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν κατά την 4η ημέρα των αγώνων. Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 14.60μ στη 2η προσπάθειά της και ανέβασε το συνολικό αριθμό των ελληνικών μεταλλίων στα 27, εκ των οποίων τα 11 χρυσά, 6 ασημένια και 10 χάλκινα. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έφθασε στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της και μετά το άλμα στα 14.60μ έδειξε με το δάκτυλο την μαύρη κορδέλα που έφερε δίπλα στο εθνόσημο σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Αττική. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Κριστίν Γκιέρις (Γερμανία) με 14.45μ και το χάλκινο η Άνα Πελετέριο (Ισπανία) με 14.44μ. Η Ελληνίδα άλτρια είχε μία ακόμη έγκυρη προσπάθεια (την 6η) στα 14.32μ.

Τα αποτελέσματα:

1. Βούλα Παπαχρήστου (Ελλάδα)     14.60μ
2. Κριστίν Γκιέρις (Γερμανία)     14.45μ
3. Άνα Πελετέριο (Ισπανία)        14.44μ
4. Έλενα Παντουρόιου (Ρουμανία)   14.38μ
5. Χάνα Μινένκο (Ισραήλ)          14.37μ
6. Γκαμπριέλα Πέτροβα (Βουλγαρία) 14.26μ
7. Τζανίν Ασανί Ισούφ (Γαλλία)    14.12μ
8. Ρουγκί Ντιαλό (Γαλλία)         14.08μ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΔΕΝΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡ@@@@ΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΟΥΝ ΣΥΓΚΧΑΡΗΤΗΡΙΑ;
    MΠΡΒΟ ΚΟΠΕΛΑ MOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο κορίτσι μου μπράβο σε όλους σας ψηλά την σημαία μας

      Διαγραφή
  2. Φυσικά και θα το κάνουν ,,στην Ελλάδα ζούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΌΜΑ δεν την εστειλαν οι 114 εκλεκτοί πολιτες των Γιαννιτσών στα γκουλάγκ εξορία?? Αίσχος τι αριστερή κυβέρνηση έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.