Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε γραπτά και αγωνιστικά τεστ οι διαιτητές της ΕΠΣ Πέλλας

Την Δευτέρα 27-8-2018 και ώρα 15.30 (ώρα προσέλευσης διαιτητών 15.00 για την προσκόμιση δικαιολογητικών ) , στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Πέλλας , όλοι οι διαιτητές & παρατηρητές θα υποβληθούν σε γραπτά τέστ. 
Την ίδια ημέρα και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν στο Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας ( Πασά Τσαίρ ) τα αγωνιστικά τέστ για όλους τους διαιτητές Πέλλας από την Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας .
Υποχρεωτικά συμμετέχουν όλοι οι διαιτητές που δεν θα αγωνισθούν στα αντίστοιχα Εθνικά τέστ .
Όποιος διαιτητής δεν συμμετάσχει σε αυτά τα τέστ , δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνισθεί σε κανένα πρωτάθλημα κατά την αγωνιστική περίοδο 2018/2019.


Συνοπτικό πρόγραμμα : 
15.00 : Προσέλευση Διαιτητών
15.00 – 15.30 : Προσκόμιση απαιτούμενων δικαιολογητικών( Ιατρικές εξετάσεις – ποινικό μητρώο ), αίτηση & διοριστήριο 2018/2019 ( διαιτητές & παρατηρητές )
15.30 – 16.30 : Γραπτές δοκιμασίες ( Διαιτητές & Παρατηρητές )
16.45 – 18.45 : Αγωνιστικές δοκιμασίες 

Όποιος διαιτητής δεν προσκομίσει έστω και ένα από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε αγώνες , μέχρι την υποβολή του υπολειπόμενου δικαιολογητικού στην Επιτροπή Διαιτησίας.
Επίσης υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας για καταβολή την ίδια ως άνω ημερομηνία ποσού 50 ευρώ για τα σήματα περιόδου 18/19 , τα οποία θα αποσταλούν από την ΕΠΟ , καθώς επίσης και όσοι οφείλουν ποσοστά εθνικών κατηγοριών , σύμφωνα με προσωπικά e-mail που σας έχουμε αποστείλει , θα πρέπει να τα εξοφλήσουν. 
Για την περίοδο 18/19 όλοι οι διαιτητές εν ενεργεία και μη , οι υπογράφοντες την αίτηση συμμετοχής 18/19 , οφείλουν να προσκομίσουν έγγραφη πράξη συναίνεσης με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής , διαφορετικά δεν θα μπορούν να αγωνισθούν σε κανένα πρωτάθλημα.
Οι αξιολογημένοι διαιτητές-βοηθοί-παρατηρητές και οι προς αξιολόγηση διαιτητές-βοηθοί-παρατηρητές , οφείλουν επίσης να προσκομίσουν στη Γραμματεία της Ένωσης αίτηση συμμετοχής και πράξη συναίνεσης , ως ανωτέρω.
Η συμμετοχή όλων των διαιτητών & παρατηρητών είναι υποχρεωτική . 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔ/ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…