Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς για την εξιχνίαση της δολοφονίας στου Φιλοπάππου


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς συγχαίρει τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην ΟΠΚΕ Κιλκίς,στην Ασφάλεια Κιλκίς,τις ομάδες  Ασφαλείας των Τμημάτων της Δ.Α Κιλκίς , τους Αστυνομικούς της ΥΔΕΖΙ Αθήνας και ιδιαίτερα τους Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής  Φύλαξης Παιονίας και την αναπληρωτή Διοικητή Αστυνόμο Α’ ΓΚΑΓΚΑΡΙΔΟΥ Φωτεινή του ΤΣΦ Παιονίας, που είχαν αναπτυχθεί στην Ελληνοσκοπιανή μεθόριο της Ειδομένης το τελευταίο χρονικό διάστημα,με σκοπό την σύλληψη των δύο Πακιστανών που διέπραξαν την δολοφονία του άτυχου νεαρού στην Αθήνα.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και οργανωμένης επιχείρησης όλων των αναφερομένων Υπηρεσιών και παρόλη την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού που υπάρχει στο Τ.ΣΦ.Παιονίας, οι Αστυνομικοί δείχνοντας για μια ακόμη φορά ιδιαίτερο ζήλο και επαγγελματικότητα έξιχνίασαν μια δολοφονία. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πουν και κάτι για το ξεφραγο αμπέλι που έχει γίνει η Ελλαδα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.