Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για την Μακεδονία στα Γιαννιτσά


Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ "ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ" και ο Όμιλος Φίλων Μοτοσικλέτας Γιαννιτσών, διοργανώνουν μηχανοκίνητη πορεία (αυτοκίνητα-μηχανές) διαμαρτυρίας για την Μακεδονία, στις 22 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 μ.μ .

Αφετηρία άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών), τερματισμός Πέλλα - άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Υ.Γ Για την Μακεδονία δίχως κόμματα και χρώματα....

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Τι είναι αυτά τα πανηγυρια; Σας βάζουν οι Ρωσοι του Σαββιδη που χέρι χέρι με τους Τούρκους δεν θέλουν την προκοπή της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νσι μας δώσανε ρούβλια Αλλά την πατήσαμε ηταν τα Παλιά με την κομμούνα τον Λενιν πάνω.

      Διαγραφή
  2. Οι παοκτζήδες θελουν να ασκήσουν εξωτερική πολιτική.Περιμενετε πρώτα την ρεβανς με την Σπάρτακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιάστε καμία παραλία και αφήστε τις κατευθυνόμενες εθνικιστές παπαριες.Μην ανησυχείτε την Μακεδονία δεν σας την παίρνει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΚΑ;Ι ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΄74 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

      Διαγραφή
    2. Για σου Θέμη διεθνιστη αριστερέ αγωνιστή του πληκτρολογίου.

      Διαγραφή
  4. Είναι να λυπάται κανένας που ειρωνεύεστε τα εθνικά θέματα. Βέβαια όλοι σήμερα αρκείστε στη καλή ζωή, το μπόλικο φαγητό, στην ανευθυνότητα και πιο πολύ στο ότι είστε ελεύθεροι να κοροιδεύετε την ιστορία που κάποιοι παππούδες σας έγραψαν με τη ζωή τους. Καλά κάνετε. Άλλωστε οι πρώτοι διδάξαντες γι αυτό είναι οι κυβερνήσεις μας. Αλλά σκεφτείτε μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτό. Σκεφτείτε με τον ωχαδερφισμό που πάμε αν ήσασταν ένα από τα θύματα της φωτιας στην Αττική. Γιατί να γνωρίζετε και κυρίως αν είστε νέοι οι σχολιαστές, ότι αν και εσείς που τώρα αρχίζετε τη ζωή σας συνεχίσετε έτσι, όλα να τα παίρνετε στη πλάκα, όπως εμείς οι μεσήλικες δήθεν νεωτεριστές και κυρίως πάνω σε εθνικά θέματα, να είστε σιγουροι ότι τέτοια φωτιά θα περάσει από πάνω σας με τα γνωστά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γνώσεις ιστορίας που έχει ο μέσος Ελληνας , προέρχονται από τα θετρικά σκετς του δημοτικού , το κατηχητικό , και τις κινηματογραφικές ταινίες της επταετίας.Δεν θέλω τον εικοστό πρώτο αιώνα τα Βαλκάνια να είναι η μοναδική περιοχή της Ευρώπης με πολιτική αστάθεια.Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια ,πάντα άλλοι φταίνε και όλοι θέλουν να μας κατακτήσουν .Πρέπει επιτέλους να προχωρήσουμε και να γίνουμε πραγματικοί ευρωπαίοι και όχι μίζεροι Βαλκάνιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ με την παράδοσή τηε Μακεδονίας Στους Σκοπιανούς θα υπάρξει σταθερότητα?? Πολύ ουράνιο τόξο σε βλέπω σύντροφε

      Διαγραφή
  6. Έχεις δίκιο για τις γνώσεις περί ιστορίας ...σου κρυψαν πολλά και σοβαρές αλήθειες...διότι η ιστορία διδάσκετε ανάλογα με το τι θες να υλοποιήσεις κοινωνικά και πολιτικά στο μέλλον..παράδειγμα ,,αν είσαι ηλικιακά σήμερα 50 αρης σου έμαθαν για την ΣΦΑΓΗ της Σμύρνης..Σήμερα η σφαγή για τα παιδιά μας έγινε συνοστισμος στο λιμάνι για τα εγγόνια μας αύριο θα διδαχθούν κάτι άλλο...οπότε δεν φταίει ο Έλληνας ''μαθητής...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε κολλημένε , το ειπε η Ρεμπούση και μετά το απέσυραν ,δεν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια. Ξεκολλήστε βρε ζούμε στο 21' αιώνα. Δεν θα μείνει νέος στην χώρα , μόνο συνταξιούχοι να κλαψουρίζουν στον Αυτιά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή πώς πάμε μπροστά; Όταν ξεχνάμε ποιοι είμαστε; Όταν ξεχνάμε τη γλώσσα μας; Όταν αφήνουμε τη χώρα μας στις φωτιές; όταν περιμένουμε από την Ευρώπη να μας ζήσει; Όταν ακόμα και το βελόνι το παίρνουμε από την Κίνα; Όταν σιγά σιγά φτάνουμε να γίνουμε χώρα συνταξιούχων και δεν μας νοιάζει η εργασία των νέων; Όταν αρκούμαστε μόνο να ακούμε τα μεγάλα λόγια των πολιτικών; Όταν χαιρόμαστε να πιάνουμε τα χέρια τους στα πανηγύρια γιατί μόνο αυτό μπορούν να κάνουν πια αυτοί; Πότε ρε παιδιά; Ή όταν πιάνουμε από ένα κομπιούτερ η οικογένεια μέσα στο σπίτι και αποχαυνωνόμαστε μπροστά του γελώντας ή σχολιάζοντας από μόνοι μας την επικαιρότητα; Πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μωρέ μήπως να πάρετε τις μηχανές και να πάτε να κλείσετε τα σύνορα!!!!!!!!αυτο θα έχει πολυ περισσοτερο νόημα!!!!!αυτοί ειναι αδίστακτοι και τσογλανοι,δεν καταλαβαινουν απο σοφτ πραγμάτα!!!!!κωφεύουν προκλητικά!!!!!!

    Τώρα όσοι προτείνετε να μην αγωνιζόμαστε για την Μακεδονία,εχω να σας προτείνω να πάτε να ζήσετε στα Σκοπιά!!!θα στε πολυ ευπρόσδεκτοι και αγαπητοί εκει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.