Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατανόηση και συνεργασία για τους νυχτερινούς ψεκασμούς στην Δ.Κ. Πέλλας - Ευχαριστήριο στους κατοίκους


Τις πιο θερμές ευχαριστίες του προς τους συνδημότες του κατοίκους, ελεύθερους επαγγελματίες, καταστηματάρχες κ.λ.π., εκφράζουν μέσα από την εφημερίδα μας ο πρόεδρος Βασίλης Στεργιούλας και το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πέλλας, για την άψογη συνεργασία που επέδειξαν κατά την διάρκεια των επίγειων ψεκασµών που πραγματοποιήθηκαν από συνεργείο την περασμένη εβδομάδα, κατά τις νυχτερινές ώρες, σε ολόκληρο τον οικισμό. 
Οι ψεκασμοί από εδάφους στην Δημοτική Κοινότητα Πέλλας, αποφασίστηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών νοσημάτων μέσω κουνουπιών - διαβιβαστών. 
Η απόφαση να ενταθούν οι ψεκασμοί στην Πέλλα λήφθηκε εξαιτίας της εμφάνισης κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου σε κάτοικο της Πέλλας και της γειτονικής Χαλκηδόνας.
«Ως Δημοτική Αρχή δώσαμε ιδιαίτερη µέριµνα στην προστασία των κατοίκων και για αυτό ενημερώσαμε έγκαιρα τους κατοίκους της Πέλλας για τον μεταμεσονύχτιους επίγειους ψεκασμούς», τονίζει στην Η.Ε. karatzova.com ο κ. Στεργιούλας, προσθέτοντας: «Οι συνδημότες μας επέδειξαν ιδιαίτερη κατανόηση και μοναδικό πνεύμα συνεργασίας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που είχαν δοθεί από τους αρμόδιους κατά την διάρκεια της νύχτας που πραγματοποιήθηκαν οι ψεκασμοί και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό». 
Οι εργασίες επίγειων νυχτερινών ψεκασμών στοχεύουν στο να μειώσουν το πληθυσμό των επιβλαβών εντόμων υγειονομικής σημασίας (κουνουπιού και άλλων), που προκαλούν όχληση στους δημότες και περαιτέρω απειλή για τη δημόσια υγεία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.