Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για την διακοπή ηλεκτροδότησης ακινήτων

Ακίνητα στα οποία έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και δεν χρησιμοποιούνται, απαλλάσσονται από αναδρομικές χρεώσεις δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού εάν και εφόσον δηλωθούν μέσα σε έξι μήνες από τη δημοσίευση του Ν. 4555/2018 (το αργότερο μέχρι και τις 18/1/2019).

Για όσους δεν προσέλθουν εγκαίρως , από τις 19/1/2019 η απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού των ακινήτων θα ισχύει ΜΟΝΟ από την ημερομηνία αίτησης - υποβολής δήλωσης του ιδιοκτήτη ή του νόμιμου εκπροσώπου του στο Δήμο και δε θα απαλλάσσονται από αναδρομικές χρεώσεις.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων να προσέλθουν στο Δήμο για να υποβάλλουν την αίτηση- ΥΔ με ταυτότητα και βεβαίωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος. Σε περίπτωση που επιθυμούν διόρθωση των τμ στο πρόγραμμα του ΤΑΠ, και αποφυγή μελλοντικής επιβάρυνσης από διαφορές τμ , πρέπει να προσκομίσουν και αντίγραφο τίτλου ιδιοκτησίας .

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…