Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Υποβλήθηκε από το Δήμο Έδεσσας το αίτημα για χρηματοδότηση του Ανεμοδρομίου Παναγίτσας


Υποβλήθηκε από το Δήμο Έδεσσας το αίτημα για Χρηματοδότηση από το ΠΔΕ του έργου Βελτίωση και Εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων του Ανεμοδρομίου Παναγίτσας 

Από το γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι υποβλήθηκε σήμερα από τον Δήμο Έδεσσας προς το Υπουργείο Μεταφορών και υποδομών το αίτημα για τη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του έργου "βελτίωση και εκσυγχρονισμός του Ανεμοδρομίου Παναγίτσας", προϋπολογισμού 840.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη κατασκευής του έργου είχε υποβληθεί από την κ. Τζάκρη στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και είχε εγκριθεί από αυτήν, ενώ στην συνέχεια ο φάκελος του έργου είχε διαβιβασθεί με εντολή του Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και συγκεκριμένα στην Διεύθυνση Υποδομών Αεροδρομίων, η οποία πραγματοποίησε τον έλεγχο του φακέλου και προετοιμάζει το Τεχνικό Δελτίο για την ένταξη του έργου στο ΠΔΕ. Η εκταμίευση των χρημάτων από το ΠΔΕ θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Καλά εγώ έψαχνα να βρω αεροπορικά εισιτήρια αυτοί ακόμα στο αίτημα είναι ααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγά τα αυγά .. κάποιο ψιλό πράγμα ΘΑ γίνει. για το Πανεπιστήμιο τόσες ανακοινώσεις τόσες φώτο τουλάχιστον πες ένα συγνώμη. δεν λέω για τα φουγάρα μας έπνιξαν, μας εξαΰλωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.