Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέλος τα εισιτήρια του αγώνα με την Μπενφίκα


Από νωρίς διατέθηκαν σήμερα, μέσω διαδικτύου, τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ-Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης, αλλά σε σύντομο χρόνο εξαντλήθηκαν. 

Αυτό σημαίνει πως μαζί με τους κατόχους διαρκείας, αλλά και αυτούς που πρόλαβαν να βρουν θέση μέσω ίντερνετ, η Τούμπα θα είναι κατάμεστη, στο καθοριστικό ματς του ΠΑΟΚ την Τετάρτη. 

Στο ομαδικό πρόγραμμα μπήκε σήμερα για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Ρουμάνος αμυντικός Αλίν Τόσκα, που γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε τους παίκτες του στο πνεύμα του αγώνα της Τετάρτης και ήδη κάνει τους πειραματισμούς του δεδομένου πως στο παιχνίδι της Τετάρτης θα επιστρέψουν στην διάθεση του οι Μαουρίτσιο, Βαρέλα, Λημνιός και Πέλκας που θα πάρουν θέσεις βασικών στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ καθώς και η επιλογή των μελών της αποστολής. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.