Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tεράστια επιτυχία σημείωσε η 10η Ποντιακή βραδιά της Δόξας Μελισσίου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 10η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, που διοργάνωσε η ΔΟΞΑ Μελισσίου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και το Δήμο Πέλλας.
Η άριστη τεχνογωνοσία του Προέδρου των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, Κώστα Φάβα, αλλά και ομαδική εργασία, επί ενα και πλέον μήνα, όλων των νέων και φίλων της ΔΟΞΑΣ ήταν τα θεμέλια για μια ακόμη επιτυχιμένη ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, η οποία, ομολογουμένως, ήταν η ογκοδέστερη των τελευταίων ετών εκδήλωση, που πραγματοπoιήθηκε στο Δημοτικό Πάρκο Μελισσίου και η κορυφαία, σύμφωνα με τις γνώμες των καλεσμένων, της Πέλλας.
Η βραδιά είχε ατελείωτο κέφι και διασκέδαση και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι καλλιτέχνες: Δημήτρης Καρασαββίδης, Αλέξης Παρχαρίδης και Πέλα Νικολαϊδου, απογείωσαν τη διάθεση και το κέφι των συμμετεχόντων, που έφταναν τις 3.000 κι έβαλαν φωτιά στην πίστα, με τις μαγικές ερμηνείες τους.
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές και στους πολυπηθείς φίλους των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, που δημιούργησαν μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, για μια ακόμη χρονιά. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.