Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκαίνια της 5ης PELLA AGRO - Με έντονο προεκλογικό χρώμα η ομιλία του Γρ. Στάμκου (βίντεο)


Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Tετάρτης, στην Κρύα Βρύση, τα εγκαίνια της 5ης Pella Agro 2018. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος.

Την έκθεση διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας και τα εγκαίνιά της τελέστηκαν από τους Ιερείς των τοπικών Ιερών Ναών, αλλά και των Γιαννιτσών, παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Γιαννιτσών π. Ιωάννη Σπυρίδη.

Στους χαιρετισμούς - ομιλίες που ακολούθησαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος επισήμανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματικός και επιχειρηματικός κόσμος της Πέλλας τα τελευταία χρόνια. Ιδεολογικοί λόγοι των κυβερνώντων από το 2015 σημείωσε τους ώθησαν να κάνουν τη δική τους πολιτική που αποσκοπούσε "πως θα πάρουν τα λεφτά από τον απλό πολίτη και με αυτά να κάνουν το κουμάντο".

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας είπε μεταξύ άλλων καταφέραμε πολλά τα τελευταία χρόνια της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας γιατί πολύ απλά λειτουργήσαμε μαζί, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε τις πολιτικές σε περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο από κοινού με βάση τις ανάγκες μας.


Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος καλωσόρισε τους πολίτες και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών για την παρουσία τους, όπως φυσικά και τους εκθέτες για την συμμετοχή τους στην 5η Pella Agro, τονίζοντας:

«Η οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας τα τελευταία οχτώ (8) χρόνια έχει επηρεάσει όλο τον επαγγελματικό κόσμο, τον αγροτικό όμως πολύ περισσότερο και αυτό οφείλουμε να μην το ξεχνάμε. Δυστυχώς όμως, λάθος στρατηγικές από την κεντρική πολιτεία οδήγησαν σε οικονομικό μαρασμό και αποθάρρυναν τους νέους να συνεχίσουν να καλλιεργούν τη γη».

Αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής αρχής μεταξύ άλλων τόνισε: Αναγνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες καθώς και τις δυσκολίες που υπάρχουν για την επίλυσή τους.  
Όταν όμως έχεις να διαχειριστείς  δύο (2) μεγάλα αστικά κέντρα, την Κρύα Βρύση και τα Γιαννιτσά, 37 χωριά και οικισμούς με ελάχιστο προσωπικό και με μειωμένη κατά 60% την κρατική χρηματοδότηση τότε οφείλεις να λειτουργείς ορθολογικά, ιεραρχώντας ανάγκες και βάζοντας φρένο σε σπατάλες και έργα εντυπωσιασμού. 
Δεν δέχομαι την κακοπροαίρετη κριτική που προέρχεται από ανθρώπους που υπηρετήσαν,  από διάφορες θέσεις στο δήμο, όταν μάλιστα αυτή απορρέει από προσωπικά συμφέροντα, ανεκπλήρωτες απαιτήσεις και φιλοδοξίες. 
Ούτε από ανθρώπους που εσείς επιλέξατε να στείλετε στα σπίτια τους. 
Αυτοί που χρέωσαν ακόμη και τα ίδια τους τα εγγόνια δεν έχουν δικαίωμα ούτε να ασκούν κριτική, ούτε να διεκδικούν, ούτε  και να απαιτούν. 
Η φιλοσοφία μας είναι ότι, δεν μπορεί να υπάρχει δήμος ισχυρός αν δεν έχει υγιή και νοικοκυρεμένα οικονομικά.  Και για να μιλάμε ξεκάθαρα και να τελειώνουμε  μια  και καλή με αυτά. 
Καταλήγοντας ευχαρίστησε τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνη Τσώτσο για την συνεχή, σημαντική του υποστήριξη, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και για τη σημερινή του παρουσία και για την  άψογη συνεργασία όσα χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της Περιφέρειας. 
Είμαι σίγουρος ανέφερε με νόημα ότι έτσι και καλύτερα θα πορευτούμε και τα επόμενα χρόνια κύριε Περιφερειάρχη. 
Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ακόμη ο βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου- Τσαντάκη, Πέτρος Ζέρζης, Μαρία Καράμπελλα και Γιάννης Ανδρίτσος, Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των νομικών προσώπων του Δήμου Πέλλας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Σπυρίδων Διόγκαρης, οι πρώην βουλευτές Δ. Σταμενίτης και Ι. Τζαμτζής, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πολιτών.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Kυριακή 2 Σεπτεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 19.00 μέχρι τις 24.00.
5agro
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Μην σκουντιέστε όλοι θα φωτογραφηθήτε!!Η Νέα Δημοκρατία έρχεται όπως ακριβώς την αφήσαμε!!!Ιδια και απαράλακτη , εγκαίνια , εκκλησίες ,χειραψίες , συλλαλητήρια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς ο ανθρωπος γεννιέται δεν γινεται

      Διαγραφή
  2. Μονον με αυτους , στην κυβερνηση θα σωθουμε , και θα ανοιξη το ματακι μας ,και θα ξαναρθη το χαμογελο στα χειλη μας, αλλιως θα ειμαστε καθε μερα με το κεφαλι σκημενο , απο τα πολλα προβληματα που εχουν φωρτοση τον κοσμο , φοροι , φοροι ,και δεν σημαζευεται ,εχουμε χασει το γελιο απο τα χειλη . Ασ ελπισουμε πως δεν θα αργησουν αυτες οι καλες ημερες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα με αυτούς μπήκαμε στα μνημόνια .Αλλωστε αυτοί διοικούν στο δήμο και στην περιφέρεια.

      Διαγραφή
    2. Ποιο χαζός πεθαίνεις

      Διαγραφή
    3. Ακριβως με κυβερνηση Ν.Δ και συνεργατες τον Βενιζελο ,την Φωφη θα σωθουμε ! Ας ξεχασουμε τα σκανδαλα των χρηματιστηριων ,της SIEMENS,NOVARTIS. της ΕΛΣΤΑΤ,ας παραγραφουν οι ποινικες και ηθικες ευθυνες του Γιωργακη ,του Τσοχατζοπουλου,τα δικτυα παρανομης πωλησης των αντικαρκινικων φαρμακων,ας παραγραφουν τα σκανδαλα του Μηλιωνη .του Φλωρου,των υπευθυνων που επι δεκαετιες νομιμοποιουσαν τα αυθαιρετα στην Αττικη ,που ειναι ηθικα και ποινικα υπολογοι για εκατο νεκρους! Δεν μετριουνται τα σκανδαλα και οι αμαρτιες μισου αιωνα που οδηγουν τους νεους οικονομικους μεταναστες στην β.Ευρωπη! ε λοιπον ααυτοι που διελυσαν την Ελλαδα ,τωρα τρεχουν στα συλλαλητηρια με συνεργους το εν Χριστω ιερατειο ,πολιτιστικους συλλογους ,στα συλλαλητηρια να σωσουν τη Μακεδονια ! Αλλα η νεολαια εχει ξυπνησει ! αυτην να φοβαστε ,οχι τους λαθρομεταναστες,υποκριτες του κερατα!

      Διαγραφή
    4. Την Μυρτώ στην Πάρο ποιος της έσπασε το κεφάλι αφού αποπειράθηκε να την βιάσει??
      Το παλικάρι στο Φιλοπάππου ποιος το έριξε??
      Οι καλοί σου λαθρομετανάστες.
      Τον Φλώρο κομματικά τοποθετημένοι γιατροί της αριστεράς τον έβγαλαν και τώρα επειδη έγινε ντόρος τους σταυρώνουν οι σύντροφοί.
      Αλλά τέτοιοι ηταν πάντα οι αριστεροί στα δύσκολα < καρφωνουν > τους δικούς τους αρκεί να την βγάλουν καθαρή.
      Και συνεχιζω.
      Τσοχατζόπουλος ,Μαντέλης μπήκαν φυλακή.
      Εσείς ποιον δικό σας βαλατε φυλακή??
      Μονο βγαζετε
      Τρομοκράτες, λωποδύτες ,ληστές συντρόφια.
      Όσο για τις φωτιές στην αττική όσο και να σκίζεσται η ευθύνη είναι στην ανικανότητα σας ,οσο και να θέλετε να μετακυλισεται τις ευθύνες αλλού

      Διαγραφή
    5. Προς 5:11 Τους δικηγόρους του Φλώρου τους γνωρίσεις; Βοριδης και Δημητριάδης ανιψιός του Κούλη. Αστοιχείωτε τον σανό σαν νεράκι τον κατεβάζεις!!;Που έχεις και άποψη!!!

      Διαγραφή
  3. Βγες έξω και περίμενε να έρθουν η παλιές καλές μέρες μάλλον θα περιμένεις πολυ ας αλλάξουμε εμείς πρώτα να μάθουμε να δουλεύουμε να μην τους γλυφουμε για κανένα επίδομα επιδοτήση αποζημίωση και ότι άλλο και μετά ίσως έρθουν πραγματικά καλές μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.