Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το 1ο /ΕΚ Αριδαίας - 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας Νίκανδρος Παπαϊωάννου συμμετέχουν στην φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Το έργο ρομποτικής Robosnake , μαθητών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας και 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας, μετά απο πρόσκληση που έλαβε, θα φιλοξενείται στο περίπτερο 14 το Σάββατο 8/9 και την Κυριακή 9/9. Το έργο επιμελήθηκε ο τομέας πληροφορικής του σχολείου. Θα το παρουσιάσουν στην  ΔΕΘ οι μαθητές Χατζηδήμου Τριαντάφυλλος και Χατζηπαντελιαδης Ιωάννης μαζί με τον εκπαιδευτικό Νικόλαο Ράπτη.
Ως τομέας πληροφορικής του ΕΠΑΛ ευχαριστούμε τους διευθυντές ΕΚ κ. Ορλη Στέλιο και ΕΠΑΛ κ. Αστρανίδη Γεώργιο για την αμέριστη υποστήριξη στην υλοποίηση και παρουσίαση του έργου μας. Επίσης ευχαριστούμε το κέντρο διάδοσης επιστημών ΝΟΗΣΙΣ, που μας έδωσε αυτή την σπάνια ευκαιρία να αναδείξουμε την δουλειά των μαθητών μας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Μπράβο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ικανα και αξια παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια κύριε Ράπτη... συγχαρητηρια σε ολους τους μαθητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ, ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ. ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που μπορούμε να σας επισκευθούμε στην έκθεση; Συγχαρητήρια σε καθηγητές και μαθητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.