Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας "Νίκανδρος Παπαϊωάννου" σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasm

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι  λάβαμε έγκριση για την αίτηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος  “PEACE & HUMAN RIGHTS & DIVERSITY & TOLERANCE” στην οποία φορέας  είναι το σχολείο μας.   Το σχέδιο δράσης ΚΑ229 θα πραγματοποιηθεί στα επόμενα δύο σχολικά έτη 2018-2019 και 2019-2020 με τη συμμετοχή μαθητών και καθηγητών του Ημερήσιου ΕΠΑΛ Αριδαίας. Για το σκοπό αυτό , το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών , χρηματοδότησε το σχολείο μας προκειμένου να μετακινήσουμε μαθητές και εκπαιδευτικούς σε 4 διαφορετικές χώρες (Τουρκία, Ιταλία, Πορτογαλία και Λετονία). 
Λεπτομέρειες/αιτήσεις για τη συμμετοχή των μαθητών θα δοθούν αναλυτικά αμέσως μετά την έναρξη του σχολικού έτους. Όποιοι γονείς μαθητών μας ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία επιλογής και τη συμμετοχή μαθητών σε μετακινήσεις στο εξωτερικό μπορούν να απευθυνθούν στο σχολείο μας.

Παράλληλα , τρέχει ήδη για το φετινό σχολικό έτος 2018-2019 το πρόγραμμα KA219 "TODAY'S TEENAGERS TOMORROW'S ADULTS", όπου μαθητές και καθηγητές έχουν ήδη μετακινηθεί σε Ρουμανία και Τουρκία. Τον Νοέμβριο θα επισκεφτούν όλοι οι μαθητές και καθηγητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (από Ιταλία, Τουρκία, Ρουμανία και Πολωνία) , το σχολείο και τον τόπο μας.

Το σχολείο μας δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια για περισσότερα Ευρωπαϊκά Προγράμματα με συμμετοχή μαθητών, προκειμένου , μέσα από αυτή την διαδικασία της εκπαίδευσης, τα παιδιά να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να αναπτύξουν επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες και να αντιληφθούν καλύτερα το παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον στο οποίο αύριο θα είναι ενεργοί πολίτες. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…