Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας "Νίκανδρος Παπαϊωάννου" σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasm


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι  λάβαμε έγκριση για την αίτηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος  “PEACE & HUMAN RIGHTS & DIVERSITY & TOLERANCE” στην οποία φορέας  είναι το σχολείο μας.   Το σχέδιο δράσης ΚΑ229 θα πραγματοποιηθεί στα επόμενα δύο σχολικά έτη 2018-2019 και 2019-2020 με τη συμμετοχή μαθητών και καθηγητών του Ημερήσιου ΕΠΑΛ Αριδαίας. Για το σκοπό αυτό , το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών , χρηματοδότησε το σχολείο μας προκειμένου να μετακινήσουμε μαθητές και εκπαιδευτικούς σε 4 διαφορετικές χώρες (Τουρκία, Ιταλία, Πορτογαλία και Λετονία). 
Λεπτομέρειες/αιτήσεις για τη συμμετοχή των μαθητών θα δοθούν αναλυτικά αμέσως μετά την έναρξη του σχολικού έτους. Όποιοι γονείς μαθητών μας ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία επιλογής και τη συμμετοχή μαθητών σε μετακινήσεις στο εξωτερικό μπορούν να απευθυνθούν στο σχολείο μας.

Παράλληλα , τρέχει ήδη για το φετινό σχολικό έτος 2018-2019 το πρόγραμμα KA219 "TODAY'S TEENAGERS TOMORROW'S ADULTS", όπου μαθητές και καθηγητές έχουν ήδη μετακινηθεί σε Ρουμανία και Τουρκία. Τον Νοέμβριο θα επισκεφτούν όλοι οι μαθητές και καθηγητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (από Ιταλία, Τουρκία, Ρουμανία και Πολωνία) , το σχολείο και τον τόπο μας.

Το σχολείο μας δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια για περισσότερα Ευρωπαϊκά Προγράμματα με συμμετοχή μαθητών, προκειμένου , μέσα από αυτή την διαδικασία της εκπαίδευσης, τα παιδιά να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να αναπτύξουν επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες και να αντιληφθούν καλύτερα το παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον στο οποίο αύριο θα είναι ενεργοί πολίτες. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.