Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας έγινε 10 χρονών


Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Έδεσσας, συμπληρώνει αισίως φέτος 10 χρόνια ζωής, φιλοδοξώντας να συνεχίσει μια ακόμα πιο δυναμική πορεία στο μέλλον.

Ο συγκεκριμένος θεσμός, μπορεί στο Πανελλήνιο να μένει ανενεργός, όχι όμως και στην Έδεσσα, αφού το ΤΟ.ΣΥ.Ν δίνει δυναμικά την παρουσία του στα νεανικά δρώμενα, θέλοντας να ισχυροποιήση αυτό το δυναμικό κύτταρο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Απολογιστικά έχουμε πει αρκετές φορές πολλά, αυτό όμως, που μπορούμε να πούμε τώρα είναι ότι το μέλλον μας ανήκει.

Ζητούμε ευκαιρίες και όχι λόγια και υποσχέσεις.

Η νέα γενιά, πρέπει επιτέλους να πάρει το μέλλον στα χέρια της.

Φέτος, γιορτάζουμε τα 10 χρόνια μας με το καθιερωμένο φεστιβάλ νέων ‘’εκφράσου ελέυθερα’’, που είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση και σας περιμένουμε στις 21 – 22 Σεπτεμβρίου.

ΤΟΣΥΝ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ: ‘’ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ’’

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας
Αντώνης Μπουρδάνης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Με ποια νομιμοποίηση γιορτάζει ο ισόβιος "Πρόεδρος" τα 10 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας ενός θεσμού που δεν υφίσταται; Πότε έγιναν οι τελευταίες εκλογές; Οι φορείς που συμμετέχουν στο επονομαζόμενο φεστιβάλ γνωρίζουν ότι νομιμοποιούν έναν ανυπόστατο "Πρόεδρο" ενός ανύπαρκτου θεσμού; Σημειώνω, για αυτούς που εύκολα και γρήγορα θα σχολιάσουν αρνητικά, πως δεν έχω καμία εμπάθεια ή απέχθεια προς το παιδάκι που εκπροσωπούσε κάποτε αυτόν τον θεσμό, αλλά κάποτε τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους και να γράφεται η αλήθεια και τότε ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.