Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις 117 αλλοδαπών στην ΕΟ Ευζώνων - Αθηνών, κόμβο Αγίου Αθανασίου


Στο πλαίσιο εντατικών στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται σε παράνομες διακινήσεις αλλοδαπών, συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε παράτυπους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα (11-09-2018) στην Εθνική Οδό Ευζώνων – Αθηνών (μετά τον κόμβο Αγίου Αθανασίου), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της παραπάνω Διεύθυνσης, εντόπισαν φορτηγό που οδηγούσε ο 41χρονος, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν (117) παράτυποι μετανάστες (εκ των οποίων 47 ανήλικοι) που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο σε προγενέστερο χρόνο έναντι χρηματικού ποσού, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον αναφέρεται, ότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, εντόπισαν, έπειτα από σχετική κλήση του Κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, πλησίον φορτηγού στην Εγνατία Οδό (κόμβος Λαγκαδά), (48) αλλοδαπούς (εκ των οποίων 7 ανήλικούς), που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω, καθοδηγούμενοι από διακινητές, εισήλθαν από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου και μεταφέρθηκαν παράνομα στην Ελλάδα καταβάλλοντας χρηματικό ποσό.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.