Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης 14ης Σεπτεμβρίου στην ΠΕ Πέλλας (φωτο)


Σε έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα και με σύσσωμη παρουσία των τοπικών αρχών, των προσφυγικών και άλλων Συλλόγων και Σωματείων, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, το Δήμο Έδεσσας και τους Προσφυγικούς Συλλόγους και Σωματεία της Πέλλας. 

To πρωί της Κυριακής τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας και εκφώνηση ομιλίας για το ιστορικό της ημέρας από την Δρ. Ιωάννα Διαμαντή, Πρόεδρο Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Πέλλας «Η Μπίγα».  
Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Προσφυγικού Ελληνισμού (Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου) και ομιλίες στη αίθουσα του Παρθεναγωγείου Έδεσσας. 
ekdilosimnimis
Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Νανά Καλή είσαι σ΄όλα. Αλλά ρε παιδί μου όλα τα πράγματα θέλουν τον τρόπο και τον τόπο τους να λέγονται. Εμείς όλοι σε ξέρουμε και σε φωνάζουμε με το όνομά σου. Δεν σε λέμε Dr Αυτή τη προσφώνηση αφησέ την για τον χώρο του Πανεπιστημίου Όχι για τον σύλλογο. Έτσι απλά. Νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.