Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ.Τζάκρη: Υπογράφηκε η ΚΥΑ για την καταβολή του 20% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ στους δικαιούχους παραγωγούς


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι υπογράφηκε σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στ. Αραχωβίτη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκη η Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα «Έγκριση 1ης αναθεώρησης προϋπολογισμού έτους 2018 του ΝΠΙΔ με την επωνυμία Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ)» που αφορά στην καταβολή του 20% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ στους δικαιούχους παραγωγούς, ύψους 35 εκατ. ευρώ περίπου.

Η καταβολή του ποσού στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί με την δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, εντός των επόμενων ημερών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Άρχισαν η ανακοίνωσης λεφτά δεν βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας το παρουσιαζεις ως κατόρθωμα, δικα μας λεφτα μας τα δινετε με δοσεις; τ ακούμε 4 μηνες τωρα, και περιμενουμε, ΘΑ πληρωθει το 20%, και το 10% ;; εσεις πληρωνεστε με δοσεις; ελεος πια με την υποκρησια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ 1,5ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν το υπόλοιπο είναι 30% και αντί να ντραπείς που μας δουλεύετε τόσο καιρό που κρατάτε τα χρήματά μας, από πάνω βγάζεις και ανακοινώσεις που θα πάρουμε ένα μέρος αυτών....ΑΙΣΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απώλεια εισοδήματος στα ροδάκινα δώστε γιατί μηδέν βουλευτές οσυριζα στο νομο.Ξυπνατε παλι καρασμανη θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΚΡΥΒΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.