Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα 23 ακίνητα της Πέλλας που μεταφέρονται στο Υπερταμείο


Τα 23 Ακίνητα της Πέλλας που μεταφέρονται στο Υπερταμείο όπως αναφέρονται στην υπ΄αριθμόν 86 απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΦΕΚ 2317/Β'/19-6-2018).  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αφορούν ακίνητα που βρίσκονται στο Δήμο Έδεσσας και σε αυτά περιλαμβάνονται:
Το κτίριο του Διοικητηρίου της Έδεσσας, χώρος από τις εγκαταστάσεις της ΙΙ Μεραρχίας (ΟΤ2-ΑΟ37), οι ξενώνες επί της οδού Φιλίππου, δύο οικόπεδα στο Καραμαν, στο Κλεισοχώρι το οικόπεδο 01 στο οικοδομικό τετράγωνο 01 που φαίνεται ως στρατόπεδο Κλεισοχωρίου, ένα οικόπεδο στα Καισαρειανά, 14 ακίνητα στο Κλεισοχώρι χαρακτηρισμένα ως γενικές κατοικίες.

Πηγή: f/b Δημήτρης Τσουφλίδης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Πουλήθηκε η Ελλάδα μας και εμείς τους βλέπουμε και γελάμε. Καλά παθαίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εσύ που είσαι πάντα πίσω και σαν......τσουτσου πιτσιλας ( 11:53), τί κάνεις;;;;;; Σε ότι πούνε, σ ότι γράψουμε είσαι η μικροτσουτσου που νομίζει ότι κάτι κάνει......άιντε από κει.....παπαγαλακι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα , σιγά μην σε πάρω στα σοβαρά.Απο ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιος να σε ακούσει και κάθεσαι και γράφεις όλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.