Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξελίξεις στο μακελιό της Κρύας Βρύσης: Συνελήφθησαν 3 άτομα που εμπλέκονται στο τραγικό συμβάν!


Σε συλλήψεις τριών ατόμων που εμπλέκονται στο τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Κρύα Βρύση, προχώρησε η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Χθες αργά το βράδυ ο 48χρονος πατέρας της 22χρονης μαζί με δύο άλλα άτομα συνελήφθησαν γιατί  επιτέθηκαν και προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον δράστη αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Ο 38χρονος δράστης του μακελειού νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης , ενώ η 22χρονη κοπέλα, με τον παππού της - νοσηλεύονται ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Υπενθυμίζουμε ότι το σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που εξελίχθηκε σε τραγωδία, σημειώθηκε χθες Τρίτη, στις 9.40΄ το βράδυ, στην Κρύα Βρύση.

Το μακελειό ξεκίνησε όταν ο 38χρονος, κάτοικος Αγγελοχωρίου, μετέβη σε οικία στην Κρύα Βρύση, όπου διαπληκτίστηκε με τον 48χρονο ιδιοκτήτη της και αφού αποχώρησε, επέστρεψε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) προς το μέρος της οικίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο 69χρονης και να τραυματίσει δυο συγγενικά της πρόσωπα και συγκεκριμένα την 22χρονη εγγονή της και τον 74χρονο σύζυγό της. 
Στη συνέχεια διέφυγε και κοντά στο σπίτι όπου σημειώθηκε το παραπάνω τραγικό συμβάν, αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ εντοπίσθηκε από τρία άτομα, τα οποία του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και -όπως αναφέραμε παραπάνω- συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην ίδια περιοχή.

Ο 38χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Επιπλέον εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα). Η 22χρονη κοπέλα, με τον παππού της, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.