Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προήγαγε στην πορνεία 34χρονη αλλοδαπή στην Πιερία


Συνελήφθη σήμερα (15 Σεπτεμβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 54χρονος για μαστροπεία.

Ειδικότερα όπως διαπιστώθηκε, ο 54χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος προήγαγε στην πορνεία 34χρονη αλλοδαπή, σε θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε έρευνα του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου απουσίαζε η 57χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος της 34χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Σιγά τα αυγά κανέναν εκδιδόμενο πολιτικό με εκατομμύρια έχωσαν μέσα, για 150 ευρώ τόση φασαρία. Δικό της ήταν το καράβι όπου ήθελε το έδινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έκοβε ΦΠΑ και δεν έδινε τέλος επιτηδεύματος γιαυτό

      Διαγραφή
  2. Βάζεις ένα χόρτο σε πιάνουν πας να εκτονωθεις σε πιάνουν που να εκτονωθούμε πια η πολιτικοί εκτονώνεστε πάνω μας εμείς που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.