728x90

Μακελειό στην Κρύα Βρύση! 38χρονος σκότωσε 69χρονη, τραυμάτισε τον σύζυγό της και την 22χρονη εγγονή τους και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που εξελίχθηκε σε τραγωδία, σημειώθηκε σήμερα Τριτη, στις 9.30 περίπου το βράδυ, στην Κρύα Βρύση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μακελειό ξεκίνησε όταν για αγνώστους λόγους, ένας 38χρονος, κάτοικος Αγγελοχωρίου, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα μια 69χρονη και την 22χρονη εγγονή της στο σπίτι τους και στη συνέχεια απομακρύνθηκε και -συμφωνα παντα με τις ιδιες πληροφοριες- αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. 
Ο απολογισμός του τραγικού περιστατικού ήταν ο ακαριαίος θάνατος της ηλικιωμένης, ο ελαφρύς τραυματισμός του 74χρονου συζύγου της και ο τραυματισμός της εγγονής τους. 
Ο δράστης, σοβαρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονικης, ενω η 22χρονη κοπέλα, με τον παππου της -και οι δυο κατοικοι Κρυας Βρυσης- διακομισθηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και βρίσκονται εκτός κινδύνου. 

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως περιπολικά και δυο ασθενοφόρα, ενώ από την αστυνομία, με την συνδρομή ιατροδικαστή, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το τραγικό συμβάν. Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται η σχέση του δράστη με την 22χρονη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code