Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων: Στο στόχαστρο 43 ακίνητα στην Πέλλα - Η εικόνα στη Βόρεια Ελλάδα


Με την απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος να είναι δεδομένη αλλά και με αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες αναμένεται να συνεχιστούν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτισμάτων σε όλη τη χώρα.

Ειδικότερα στην Πέλλα στο στόχαστρο έχουν μπει 43 ακίνητα, ενώ το μπαράζ κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε ότι αφορά συνολικά στη Βόρεια Ελλάδα προβλέπει 53 ακίνητα σε δασικές εκτάσεις και ακόμη 263 στον αιγιαλό στη Χαλκιδική, τα οποία έχουν ήδη καταγραφεί. Επίσης  36 στην Πιερία, 18 στην Ημαθία και 45 στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά σε ποιες περιοχές εντοπίζονται τα περισσότερα αυθαίρετα στη χώρα, είναι οι νομοί Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας και Κέρκυρας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έχει καταγράψει στις περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων 1.816 αυθαίρετα κτίσματα με πρωτόκολλα που συντάχθηκαν από τις κτηματικές υπηρεσίες και τα δασαρχεία.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.