Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην 44χρονη κόρη του με νοητική υστέρηση, φέρεται να ασελγούσε 65χρονος σε χωριό της Αλμωπίας


Στην 44χρονη κόρη του, που έχει νοητική υστέρηση, φέρεται να ασελγούσε ένας άνδρας και μάλιστα στο διπλανό δωμάτιο όπου έπαιζαν τα εγγόνια του. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από 10 ημέρες (1 Σεπτεμβρίου), τον έπιασε η ίδια η σύζυγός του μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Αλμωπίας στο οποίο δεν διαμένουν μόνιμα.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική μικρή κοινωνία του εν λόγω χωριού από όσα έχουν καταγγελθεί και εξετάζονται από τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με την καταγγελία που κατέθεσε η μητέρα της 44χρονης, μπήκε στο δωμάτιο της κόρης της και είδε τον 65χρονο σύζυγό της να ασελγεί σε βάρος της. Η γυναίκα σοκαρισμένη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και άρχισαν έρευνες, αφού πρώτα προσπάθησε να μην αντιληφθούν τα εγγόνια της όσα έγιναν. Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη χθες με ένταλμα του Ανακριτή Έδεσσας από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Γυναίκα δεν εχει ο παλιοβρωμιαρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σα δεν ντρέπεται. Αχχχχ τί άνθρωποι;;;; Διασυρετε τους για παραδειγματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουυυυυ να μου χαθεί....ο ανώμαλος. Τώρα στην φυλακή να τον ....πηδήξουν όλοι. Να δει πώς είναι. Βρωμιάρης...φτουυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πλατάνια στης πλατιές για κάτι τέτοιους τα έβαζαν

      Διαγραφή
  4. Κρεμαστε τον από ένα πλατανη τον άχρηστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρεμαλα αναποδα , και χαρακιρη στο σωμα , και μετα αλατι , για να αισθανθη , το τι εκανε στο παιδι του . Κωπροσκυλο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.