Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθαρισμός ρεμάτων ΠΕ Πέλλας προϋπολογισμού 450.000,00 €

Με εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Κ.Μ. Αθηνάς Αθανασιάδου-Αηδονά εγκρίθηκε η δημοπράτηση καθαρισμού ρεμάτων προϋπολογισμού 450.000,00 €

«Η πολιτική προστασία αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας. Στην κατεύθυνση αυτή, στον αναπτυξιακό μας προγραμματισμό περιλαμβάνονται πολλές παρεμβάσεις, η υλοποίηση των οποίων έχει ως στόχο τον καθαρισμό και διευθέτηση των σημείων, όπου έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν ανάγκες και έχουν ιεραρχηθεί. Επενδύουμε στην πρόληψη, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την ασφάλεια τους προστατεύοντας, παράλληλα, τις περιουσίες τους» ανέφερε σε δήλωση της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (25/09) που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη εγκρίθηκε το έργο «Καθαρισμός ρεμάτων Π.Ε. Πέλλας» με συνολικό προϋπολογισμό 450.000,00 €, μετά από εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Κ.Μ. Αθηνάς Αθανασιάδου-Αηδονά.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης, ανάμεσα στα δεκαπέντε (15) θέματα που εγκρίθηκαν για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, η Οικονομική Επιτροπή ψήφισε θετικά υπέρ της συνέχισης και προόδου των διαδικασιών για τρία (3) ακόμη σημαντικά έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και αφορούν:

* «Αποκατάσταση στοιχείων ασφαλείας οδικού δικτύου ευθύνης Π.Ε. Πέλλας» προϋπολογισμού 240.000,00 €

* «Αντιστήριξη πρανούς Ε.Ο.2 στη θέση ‘Ψηλή Βρύση’» προϋπολογισμού 200.000,00 € και

* «Τοποθέτηση διατάξεων ελέγχου ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών» προϋπολογισμού 40.000,00 €

Σύντομα δημοπρατούνται κι άλλα τεχνικά κυρίως έργα, στο πλαίσιο της απρόσκοπτης εφαρμογής των εγκεκριμένων προγραμμάτων επενδυτικών δαπανών της Π.Ε. Πέλλας για το τρέχον έτος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Στην Αλμωπία δεν χρειάζεται καθαρισμός γιατί το έδαφος έχει κλήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…