Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποζημιώσεις 5,8 εκατ. ευρώ στην Πέλλα πληρώνει ο ΕΛΓΑ


 Αποζημιώσεις ύψους 38.542.866,79 ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο,  26 Σεπτεμβρίου 2018, σε 66.148 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Με την πληρωμή αυτή πρακτικά ολοκληρώνεται, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων,  η εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017 και του πρώτου τριμήνου του 2018.

Επίσης καταβάλλεται το υπολειπόμενο 20% των αποζημιώσεων  φυτικής παραγωγής για τις ζημιές που είχαν ήδη εκκαθαρισθεί και μένει πλέον να καταβληθεί το 10%.

Με βάση την κατάταξη των πληρωμών που θα καταβληθούν αύριο, το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων συγκεντρώνουν οι Νομοί Πέλλας και Αργολίδας. 

Δείτε ΕΔΩ την κατανομή των ποσών ανά νομό

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Άντε αρχίστε της ανακοίνωσης βουλευταδες μας τι περιμένετε πρέπει και μισθό σε δόσεις να περνάτε και εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη!αποζημιώσεις μετα απο τοσο καιρο και σε δόσεις!περιμενετε να ξαναβγειτε μετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν θα δωθουν κανονίστε εσείς οι υπεύθυνοι - ανεύθυνοι του νομού να μας ζαλίζεται το κεφάλι με το ότι κατόπιν δική σας παρέμβασης δωθηκαν τα λεφτά. Να περιμένετε και τα μπράβο μαζί με τα παλαμάκια. Όμως μην αγχώνεστε έρχεται ο καιρός που αυτά τα παλαμάκια που περιμένετε να γίνουν ... μούτζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.