Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραμένει ελεύθερος ο 60χρονος παιδόφιλος που ασελγούσε σε 6χρονη στο Ριζό Σκύδρας


Σάλο έχουν προκαλέσει τα στοιχεία από την υπόθεση βιασμού ενός εξάχρονου κοριτσιού από ηλικιωμένο γείτονα, τον οποίο κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού, και ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από δυο περίπου μήνες στο χωριό Ριζό του δήμου Σκύδρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι, που σήμερα είναι έξι ετών, έχει ισχυριστεί πως η ασέλγεια από τον ηλικιωμένο είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4,5 ετών.

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον, ο πραγματογνώμονας που εξέτασε την υπόθεση δεν αφήνει κανένα ενδεχόμενο το κοριτσάκι να μην έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ οι εισαγγελικές αρχές έκαναν αρκετό διάστημα για να ασχοληθούν με την υπόθεση, αν και αυτή βρίσκεται στην επικαιρότητα εδώ και δυο μήνες.

Να υπενθυμίσουμε ότι τέλη Αυγούστου ο αρμόδιος Εισαγγελέας παρέπεμψε σε κύρια ανάκριση τον ηλικιωμένο ο οποίος επικαλείται σοβαρά προβλήματα υγείας, κωλυσιεργώντας και εκείνος την εξέλιξη της υπόθεσης.

Όπως είναι φυσικό, οι γονείς του μικρού κοριτσιού παραμένουν θορυβημένοι και απογοητευμένοι, αφού περίμεναν πως η υπόθεση θα είχε ολοκληρωθεί και δεν θα χρειαζόταν τόσο μεγάλο διάστημα.

Κατά τα όσα έχει υποστηρίξει το εξάχρονο κοριτσάκι και με πληροφορίες από τον πραγματογνώμονα που το εξέτασε, ο 60χρονος προσέλκυε με δώρα – όπως κάποιο γλύκισμα ή φρουτοχυμό – το ανήλικο κοριτσάκι το οποίο πήγαινε στο σπίτι του.

Στην κρεβατοκάμαρα του 60χρονου ο ηλικιωμένος πραγματοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις στο κορμάκι του κοριτσιού το οποίο δεν είχε μιλήσει μέχρι και πριν από δυο μήνες στους γονείς του, γιατί φοβόταν.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είναι γείτονας του παππού και της γιαγιάς του εξάχρονου κοριτσιού, με τα σπίτια τους να απέχουν μόλις 20 μέτρα.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης αρκέστηκε να πει ότι η υπόθεση διερευνάται δικαστικά καθώς βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης.

Θυμίζουμε ότι ο κατηγορούμενος άνδρας όταν έμαθε ότι το κοριτσάκι μίλησε στους γονείς του και οι τελευταίοι τον κατήγγειλαν στην αστυνομία προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πίνοντας φυτοφάρμακα.

topnews.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ας αλλάξει επιτέλους κάποιος τους νόμους αυτούς. Κρίμα που τη γλύτωσε από την αυτοκτονία και μπράβο στους γονείς του παιδιού που δεν τον έστειλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο.. Όλοι ξέρουμε ότι θα γλίτωναν με αναστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί να πω!!!!! Τέτοια καθάρματα μένουν έξω και χαζογελανε και άλλοι για ψηλού πήδημα κατευθειαν μέσα. Τί νόμοι είναι αυτοί και από ποτέ είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλό η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά κρεμάστε τον στην πλατεία και καθε μέρα κοβεκόβ και ένα κομμάτι του μέχρι να βγει η ψυχή του, γιατί το κοριτσακι έτσι το κατάντησε ο αλήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.